Öğrenci Kariyeri Banner

Eskişehir'deki Çekirdek Çitleyen Eşeğin Son Hali Yine "Şaşırmadık" Dedirtti!

Eskişehir'deki Çekirdek Çitleyen Eşeğin Son Hali Yine "Şaşırmadık" Dedirtti!
Hepimizin bildiği üzere geçtiğimiz ay Eskişehir Belediyesi çevre kirliliğine dikkat çekmek istemiş ve bunun için farklı bir yol seçerek Porsuk Çayı kenarında yeşil alandaki bir bankın üzerinde oturup çekirdek çitleyen ve çevre kirliliğini mizahi bir şekilde vurgulayan eşek heykeli yaptırmıştı. Bu heykelin çevre kirliliğine olan duyarlılığı artırması amaçlanıyordu. Fakat yine olanlar oldu. Evvelsi gün bakın o eşeğin başına neler geldi...

eşek

O çevre duyarlılığını artırması beklenilen eşek, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırıya uğrayarak bu hale getirildi. Saldırganlar, eşeğin kulaklarını koparıp yere attılar. İşin ilginç yanıysa o kulaklar ne para ederdi ne de herhangi bir konuda saldırganlara fayda sağlardı.

Bunu yapanların kim olduğu ve bu eylemi yaparlarken neyi amaçladıkları henüz bilinmiyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çevredeki kameralar aracılığıyla zanlıları arıyorlar. Eşeğin kulakları içinse Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından onarım işlemlerine başlanıldı.

Umarız eşeğe yapılan bu büyük ''EŞEKLİK'' cezasız kalmaz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.