Öğrenci Kariyeri Banner

Eroin Bağımlılığından Milyonerliğe Uzanan Başarı Hikayesi: Khalil Rafati

Eroin Bağımlılığından Milyonerliğe Uzanan Başarı Hikayesi: Khalil Rafati
Herkes onu milyoner olarak tanımadan 13 yıl önce ölümün kıyısında yaşayan bir eroin bağımlısıydı Khalil Rafati. Zamanında bir evi bile olmayan Rafati şimdi bir milyoner ve ihtişamlı bir hayatı var. Çocukken cinsel istismar dahil olmak üzere birçok şiddete maruz kalan Khalil Rafati yaşadığı sorunlar nedeniyle çok sevdiği ülkesinden kaçarak 1992 yılında Los Angeles’a kaçar. Öncelikle araba temizliği ya da müzik gruplarında enstrüman çalarak hayatını geçirmeye başlayan Rafati ardından uyuşturucu nedeniyle birçok kez hastaneye yatırılır. Derken bir gün şans yüzüne güler ve eski bir arkadaşı ile karşılaşması üzerine organik meyve suyu konusuna yoğunlaşıp ve milyonerliğe uzanan yolda ilk adımını atar.

Khalil_Rafati_01

Khalil Rafati’nin milyonlara uzanan hikayesi


Rafati, eroin bağımlısı olduğu dönemde 50’li kilolara kadar düşüp ağır hastalıklarla boğuşmaktaydı. Ağır mide ülseri ile savaşırken sağlıklı meyve suyu markası olan ‘Sunlife Organics’ adlı şirket kurdu. Kapış kapış giden organik meyve suları şu anda Los Angeles’ta 6 şubede satışa sunuluyor. ‘Sunlife Organics’ ilk yılında satış rakamı olarak bir milyona ulaştı. Ardından sadece meyve suyu değil başka organik yiyecekler ve giysiler de satmaya başladı. Khalil Rafati şu anda sadece organik meyve suyu şirketi ile ilgilenmekle kalmayıp Malibu’da yoga stüdyosu işletiyor. Ayrıca kendi hayatını anlatan ‘Forgot To Die’ yani ‘Ölmeyi Unuttum’ isimli bir kitabı var.

Khalil_Rafati_02

Sunlife Organics hakkında



  • Khalil Rafati’nin kurduğu ‘Sunlife Organics’ ‘Sev, iyileştir ve ilham ver’ sloganı ile hayata geçmiştir.

  • Rafati’nin bu mükemmel serüveni sadece 5 yılda gerçekleşmiştir.

  • Sunlife Organics’in şu anda 32 çeşit meyve karışımı bulunuyor. Ayrıca buna ek olarak meyveli kahve ya da yoğurt gibi yiyecekler de aynı marka ile hayat buluyor.


Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.