Öğrenci Kariyeri Banner

Erasmus İçin Giden Üniversite Öğrencisi Cannes Film Festivali'nde Kırmızı Halıda Yürüdü!

Erasmus İçin Giden Üniversite Öğrencisi Cannes Film Festivali'nde Kırmızı Halıda Yürüdü!
Erasmus için Hollanda'ya giden Umut Ali Kal, Cannes Film Festivali'nde çalışmak için gittiği Cannes'de, otobüs durağında beklerken Brezilyalı oyuncu Adriana Ferreyr olduğunu söyleyen kadınla tanıştı. Ferreyr, kendisine inanmayan Umut'un telefon numarasını alarak daha sonra arayacağını söyledi.

kal6

İki gün sonra Ferreyr'den ''Geleceksen 20 dakika içerisinde kırmızı halı önünde buluşalım'' yazan bir mesaj aldı. Festival alanına koşan Umut'a ünlü oyuncu bir de festival kapsamında gösterilen Nicole Kidman'ın başrolünü oynadığı filmin davetiyesini verdi.

kal2

Bu sayede Cannes'de kırmızı halıda yürüyen Umut, Will Smith, Nicole Kidman, Fahriye Evcen, Fatih Akın, Claduie Cardinale, Rihanna, Adriana Lima gibi isimleri görme, bazılarıyla tanışma imkanı da buldu.

kal4

Umut, "Adriana sayesinde kırmızı halıdan 300 fotoğrafçıya poz vererek geçtim. Geçerken de 'Türkiye' diye bağırdım. Hemen ardımdan Nicola Kidman geçti. Kalbim duracak sandım" diye konuştu.

kal1

Tuvalet ararken Will Smith ile karşılaştığını da belirten Kal, "Cannes Film Festivali 70. yıl partisi için özel çekiliş varmış. Bana parti bileti çıktı. Orada bir sürü ünlüyle fotoğraf çektirdim. Sıradaki hedefim Oscar Ödül Töreni" dedi.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.