Öğrenci Kariyeri Banner

En Popüler Online Sertifika Programları ve Kurslar

En Popüler Online Sertifika Programları ve Kurslar
Bilginin değişim hızının durmadan ivme kazandığı günümüz dünyasında, sektörlerin teoriğinde ve pratiğinde hızlı değişimler gerçekleşiyor. Bunlara adapte olup, temel bilgilerlerle yeni gelişmeleri birleştirebilmek, herkeste bulunmayan bir özellik. Bunun yanı sıra, yapay zeka ve otomasyonun iş kollarına entegrasyonuyla birlikte gelecekte birtakım mesleklerin yok olması bekleniyor.

Bu yazımızda, hem eğitim hem iş hayatınıza katkıda bulunma potansiyeline sahip sertifika programlarını ve online kursları derledik. Başlıklara tıklayarak ilgili sitelere ulaşabilirsiniz.

1-Future Learn 

future_learn

Mevcut derslerin ve kursların kategorilere ayrılarak görülmesine olanak sağlayan bu sitede, ilginizi çeken bir programa başlamadan önce kaç hafta süreceğini ve haftalık ders sayısını da görebilirsiniz.

2-edX

edx

Online kurs ve sertifika programı sitelerinin en kapsamlılarından biri olan edX'te, hemen hemen her konuda ilgi çekici içerik bulmak mümkün. Kursları popülaritelerine veya ait oldukları bilim dalına göre sıralamak mümkün. edX, öğrencileri dünyanın seçkin üniversiteleri ve öğretim görevlilerin açtığı programlarla buluşturuyor. edX'in partner kuruluşlarının arasında Harvard Üniversitesi, Sorbonne Üniversitesi ve Cornell Üniversitesi'ni bulmak mümkün.

3-Coursera

coursera

Coursera; ağırlıklı olarak Veri Bilimi, Bilgisayar Bilimi, İşletme ve Sosyal Bilimler alanlarında programlara sahip olan bir online öğrenim platformu. Her kursta video anlatımları, küçük sınavlar ve projeler bulmak mümkün, bu yönüyle aktif öğrenmeyi teşvik ediyor.

4-Udacity

udacity-logo

Ücretsiz kurslarla daha çok bilgisayar ve veri bilimleri konularında öğrenme imkanı sunan Udacity'deki tüm kursları tek tıkla görmek mümkün.

Özgün İçerik: Pınar Arabacı

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.