Öğrenci Kariyeri Banner

En Kullanışlı Görüntülü Konferans Uygulamaları

En Kullanışlı Görüntülü Konferans Uygulamaları

Çoğumuzun evden çalıştığı bu dönemde toplu görüşmeler esnasında sana en iyi deneyimi yaşatacağını düşündüğümüz 5 görüntülü konferans uygulamasını senin için derledik.


 

1. Hangouts Meet

Hangouts Meet Google’ın her kesimden kullanıcı için üretmiş olduğu ancak daha çok işletmeler arasında popüler olan bir uygulama olsa da Covid-19 sürecinde gençlerin de ilgisini çekmeyi başardı. Aynı anda 30 kişi ile görüşme imkanı olduğunu duyduğunda senin de ilgini çekeceğinden eminiz.


google hangouts


IOS


Android


2. Zoom Cloud Meetings


Şu günlerde çevrendeki insanlarda sıkça görmeye başladığını düşündüğümüz Zoom’u deneyimlemeyen çok az insan kalsa da aslında Zoom 2011 den beri hayatımızda olan bir uygulama. Zoom’un en iyi taraflarından birisi ise masaüstü bilgisayarlarda, tabletlerde ve cep telefonlarında kullanımı destekliyor oluşu.


zoom


IOS


Android


3. Skype


Eminiz ki hayatının bir döneminde Skype’ı deneyimleme fırsatın olmuştur. Özellikle Amerikalıların çok ucuza konuştuğu bu uygulama dünyada milyonlarca insana internet veya telefonla konuşma imkanı sağlamakta.


skype


IOS


Android


4. Free Conference Call


Önereceğimiz 4. görüntülü konferans uygulaması olan Free Conference Call çevrimiçi toplantıların vazgeçilmezlerinden biri olmayı başarmış uygulamalardan biri. Seni en çok şaşırtacağını düşündüğümüz özelliği ise aynı anda 1000 katılımcı ile konferans yapma imkanına sahip oluyor oluşu. 


online meeting


IOS


Android


5. Google Duo


2016’da çıkan bu uygulama sana FaceTime’ı hatırlatabilir ancak Apple’ın uygulaması olan FaceTime’dan en büyük farkı kullanıcıların gelen aramaları cevaplamadan önce kullanıcılarının canlı video akışının önizlemesini sağlayan bir özellik sunuyor oluşu.


online meeting 2


IOS


Android


Siz de yorumlara kullandığınız uygulamaları yazabilirsiniz.


Özgün İçerik: Bu içerik ÖğrenciKariyeri ekibi yazarlarından Nursena KILIÇ tarafından oluşturulmuştur.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.