Öğrenci Kariyeri Banner

En Kapsamlı E-kitap Arşivleri

En Kapsamlı E-kitap Arşivleri
Öğrenci olarak, bizden okumamız istenen kitapların orjinali bulunamadığında veya alınmak istenmediğinde hayat kurtaran elektronik kitaplara ve kaynaklara erişim bazen beklediğimizden daha zor olur. Şimdi aradığınız e-kitapların büyük bir miktarını .pdf formatında bulabileceğiniz en geniş kapsamlı arşivleri liste halinde paylaşacağız. Bu arada bir de tavsiye, eğer yabancı dilde kitap okumak istiyor; fakat istediğiniz kitapları bulamıyor veya maliyetten dolayı vazgeçiyorsanız, neredeyse tüm türlerde kitapları elektronik biçimde ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz!

book2_790x445

Kısacası hem okul kitapları, hem romanlar, hem de yabancı dilde kaynaklar okumak için son derece faydalı olan elektronik kitapları ücretsiz olarak indirip bilgisayarınızdan, telefonunuzdan veya başka herhangi bir uyumlu cihazınızdan sorunsuz şekilde görüntüleyebilirsiniz.

1- Bookzz

Bu linke tıklayarak yaklaşık 3 milyon elektronik kitaba ve  53 milyona yakın makaleye ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz. Gelişmiş arama butonunu kullanıp hızlı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu sitede hem çevrimiçi okuma hem de bilgisayara indirme seçeneği bulunuyor.

2- Pdfdrive

Özellikle ders kitabına ihtiyaç duyanlar veya belli bir konuda teknik bilgi içeren araçlara ulaşmak isteyenler için bu site iyi bir seçim. Romanların yanı sıra yabancı dil öğrenmek için de indirilebilir kaynaklar mevcut.

3- FreeComputerBooks

Matematik ve bilgisayar alanında konu anlatım ve ders kitapları, yazılım-donanım ve IT konularında bilgi kaynaklarına ihtiyaç duyanlar için ideal.

book3_790x445

4- Manybooks

Yaklaşık 35 bin ücretsiz e-kitap içeren bu sitede aradığınızı bulmak çok kolay. Arama kriterleri olarak popülarite, önceki sonuçlara benzerlik veya kullanıcı yorumlarından faydalanabilirsiniz. Eğer e-kitap okumak için Kindle veya iPad gibi cihazlar kullanıyorsanız, buradan indireceğiniz kitapların çoğunu uyumlu bir şekilde uygun cihazlara aktarabilirsiniz.

5- Bookboon

Henüz Türkçe dil seçeneği bulunmamakla beraber, her seviyede yabancı dilinizi geliştirmek veya zorluk düzeylerine göre sıralanmış romanlar bulmak için ideal bir site. Aynı zamanda işletme, psikoloji, muhasebe, bilgisayar becerileri, ekonomi gibi alanlarda ihtiyacınız olabilecek temel ingilizce kaynaklar için buradan faydalanabilirsiniz.

6- Wattpad

İçinde Türkçe kaynaklar da barındıran, genellikle romanlar bulunan bu site de tavsiyelerimiz arasında. Kendi okuma listenizi oluşturabilir veya  uygulamasını indirerek her zaman her yerde yarım bıraktığınız kitaplara devam edebilirsiniz.

book4_790x445

7- Bublion

Bir e-kitap indirme portalı olan Bublion, kitapların kapak resimleri ve özet içerikleriyle beraber görüntüleyebildiğiniz Türkçe e-kitapları .pdf formatında bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlıyor.

8-Kitapindir

İndirebileceğiniz Türkçe kitapları toplu arşivler ve son eklenenler gibi kategorilerde toplayan bu sitede, kitapları konularına ve formatlarına göre oldukça çeşitli şekillerde aratmak mümkün. Üstelik, Türkçe sesli kitapların da bulunması çok büyük bir artı.

book5_790x445

İyi keşifler ve iyi okumalar!

Özel İçerik: Pınar Arabacı

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.