Öğrenci Kariyeri Banner

Emrem Vakfı Üniversite Burs Başvuruları Başladı

Emrem Vakfı Üniversite Burs Başvuruları Başladı
DİKKAT! Burs duyurularımızı mobil kullanıcılarımızın tamamına atmaktayız. Kişisel bilgilerinize yönelik özel olarak gönderilmemektedir. Etrafınızda ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz kişilerle de paylaşabilmeniz amacıyla bu şekilde bir yol izlemekteyiz.

Saygılarımızla,
ÖğrenciKariyeri AİLESİ

Emrem Vakfı ailelerinin maddi durumu öğrenim yaptırmaya yeterli olmayan öğrencilere burs bağlanmasında yardımcı olmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Ortaöğretim okulları ile Üniversite ve Yüksek Öğrenim Kurumlarında öğrenim gören öğrenciler bu burstan faydalanabilir.

VAKFIMIZ BURSUNU ALMAK İÇİN BAŞVURUDA BULUNACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖN BAŞVURULARINI YAPABİLMELERİ İÇİN, AŞAĞIDA LİNKLERİ AYRICA MEVCUT OLAN BURS YÖNETMELİĞİMİZİ OKUYARAK, BURS BAŞVURU FORMUNU EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE DOLDURUP, AŞAĞIDAKİ EVRAKLARLA BİRLİKTE, EN GEÇ 30 AĞUSTOS 2016 TARİHİNDE VAKIF MERKEZİMİZDE OLACAK ŞEKİLDE, VAKIF MERKEZ ADRESİMİZE KARGO YOLUYLA ULAŞTIRMALARI GEREKMEKTEDİR… (BU TARİHTEN SONRA MERKEZİMİZE ULAŞAN EVRAKLAR DEĞERLENDİRMEYE ALINAMAYACAKTIR.)

BURS BAŞVURU EVRAKLARI;

1. BURS BAŞVURU FORMU (DOĞRU VE EKSİKSİZ DOLDURULMUŞ ŞEKİLDE.)

2. OKULA YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN; SINAV SONUÇ BELGESİ, OKULA DEVAM EDENLER İÇİN İSE; OKUL ÖĞRENİM BELGESİ VE TRANSKRİPT.

3. SAVCILIKTAN TEMİZ KAĞIDI.

4. 2 ADET FOTOĞRAF. (SON 6 AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ.)

EN GEÇ 30 AĞUSTOS 2016 TARİHİNDE YUKARIDAKİ EVRAKLARI VE BAŞVURU FORMU TAM VE EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE ELİMİZE ULAŞAN ÖĞRENCİLERİMİZ, VAKIF KURUCUMUZ VE ONURSAL BAŞKANIMIZ DÜŞÜNÜR YAZAR SAYIN ABDÜSSELAM SEMRE BEYEFENDİ‘NİN BAŞKANLIĞINDA, YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZCE DEĞERLENDİRMEYE ALINACAKTIR. BU DEĞERLENDİRME SONUCU BURS ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZE İLETİŞİM BİLGİLERİ VASITASIYLA ULAŞILIP, KENDİLERİNE BİLDİRİLEN TARİHTE VE YERDE MÜLAKAT GÖRÜŞMESİ İÇİN HAZIR BULUNMALARI İSTENECEKTİR…

HALİHAZIRDA VAKFIMIZDAN BURS ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN; VAKFIMIZ BURS YÖNETMELİĞİ GEREĞİNCE BURSLARININ DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN, 2015/2016 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNDA OKUDUKLARI OKULDAN ALACAKLARI ÖĞRENCİ BELGESİ İLE ÖĞRENİM DURUMLARINI GÖSTERİR NOT DÖKÜM BELGESİNİ (TRANSKRİPT) EN GEÇ 30 EYLÜL 2016 TARİHİNDE VAKIF MERKEZİMİZDE OLACAK ŞEKİLDE KARGO YOLU İLE ULAŞTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

GEREKLİ BELGELER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TAKİP EDİNİZ…

EMREM VAKFI BURS YÖNETMELİĞİ

EMREM VAKFI BURS BAŞVURU FORMU

Emrem Vakfı İletişim Bilgileri


Merkez :Emrem Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı Genel Merkezi

Adres :Kuşçular Köyü Köyiçi Mevkii 8061 Sokak Urla / İZMİR

Cep Tlf :0533 348 38 60 – 0530 435 46 20

Tlf / Faks : 0232 759 01 99

E-posta :iletisim@emremvakfi.org.tr  -emremvakfi@gmail.com

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.