Öğrenci Kariyeri Banner

Elon Musk'ın Tavsiye Ettiği 9 Kitap

Elon Musk'ın Tavsiye Ettiği 9 Kitap

  • Yüzüklerin Efendisi 


yusuk
Tolkien’in efsane serisinin filmini izlemeyen herhalde yoktur. Fakat söylemekte fayda var, Yüzüklerin Efendisi kitapları bambaşka bir tadı okurlarına sunuyor.

  • Otostopçunun Galaksi Rehberi


otostopcunun-galaksi-rehberi
Arthur Dent’in bir sabah uyanıp, evinin yıkılacağını öğrenmesi ve bunu takip eden şanssızlıklar üzerine kendisini garip bir yolculukta bulmasını konu alan kitap, bilim kurgu edebiyatının kültleri arasında.

  • Benjamin Franklin


benjamin franklin biyografisi 6632024_934

Daha önce Steve Jobs için de bir biyografi yazan Walter Isaacson, Benjamin Franklin’in ilham verici hayatını son derece güzel bir dil ve ilgi çekici detaylarla anlatıyor. Musk bu kitaptan bahsederken, Franklin’in gerçek bir girişimci olduğunu da ekliyor.


  • Bir Dahinin Güncesi - Einstein


    0000000444556-1
    Biyografi ustası Isaacson’dan şahane bir eser daha. Kitapta Einstein’in bilimle olan ilişkisi kadar, çocukluğu ve kişisel hayatı da konu ediliyor.

    Musk’ın tavsiye ettiği kitaplardan bir kısmı ne yazık ki hala dilimize çevrilmiş durumda değil. Bu kitaplara ulaşmak isteyen okurlarımız, İngilizce baskılarını Türkiye’de de bulabilir.




     


Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.