Öğrenci Kariyeri Banner

Ekmek Arası Kariyer Sektörün Devlerini Ağırladı

Ekmek Arası Kariyer Sektörün Devlerini Ağırladı
01Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü, bu yıl 9’uncusunu düzenlediği “Ekmek ArasıKariyer” etkinliği ile dikkatleri üzerine çekti. Büyük şirketlerin üst düzey yöneticileri ile gençleribir araya getiren etkinlik, 20-21-22 Ekim tarihlerinde Yıldız Kampüsü Makine Fakültesi A305Toplantı Salonunda toplamda 6 oturum olmak üzere gerçekleşti.

Etkinlik başvuruları www.kariyer.net üzerinden yapılırken şirketler aradıkları profillere uygun adayları oturumlarına davet ettiler. Özgeçmişleri ile birlikte gelen öğrenciler, şirketlerle birebir temas halinde bir yandan sandviçlerini yiyip içeceklerini içerken bir yandan da staj ve iş olanakları üzerine konuştular.

Etkinlikte Vestel, Garanti Bankası, Ford Otosan, Beko, Aselsan ve P&G gibi lider firmaların üst düzey yöneticileri öğrencilerle bir masa etrafında buluştu. Ekmek Arası Kariyer etkinliğinin ilk gününün ikinci oturumunda katılımcı firma Vestel, yaptıkları çekiliş ile bir şanslı öğrenciye Vestel Venus marka akıllı cep telefonu hediye etti.

02

[ad name="Google Adsense"]

LİDER FİRMALARDAN KARİYER TAVSİYELERİ

Etkinlik, katılımcıların firmalarını tanıttıkları sunumlar ile başladı. Ford Otosan İnsan Kaynakları Müdürü Emek Akdemir, özgeçmiş hazırlarken açıklayıcı ve özenli olunması gerektiğini söyledi ve mülakat canlandırmasıyla bir görüşmede nasıl davranılması gerektiğini anlattı. Arçelik İş Geliştirme Yöneticisi Ali Engin Hız ise Arçelik’in sektörde en iyilerinden olmasının sebebinin, değişen dünyaya uyum sağlamalarına ve çalışanların, yaptıkları işi sorgulayarak kendilerini geliştirmelerine bağlı olduğunu vurguladı. Bir diğer katılımcı firma Aselsan, etkinliğin sonuna doğru tüm öğrencilerle “1 Dakikada Mülakat” adlı bir etkinlik yaparak katılımcılara mülakat deneyimi kazandırdı. Etkinlik sonunda Proje Lideri tarafından her katılımcı firma adına fidan bağış belgesi takdim edildi.

04

ÖğrenciKariyeri Ailesi olarak Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü'nü bu güzel ve faydalı etkinliklerinden dolayı tebrik eder. Gelecek etkinliklerinde başarılar dileriz.

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.