Öğrenci Kariyeri Banner

Ekibe Katıl!

Ekibe Katıl!
 

"Tam da para lazımdı bu ekibe katılıp iyi para kazanır geçimimi sağlarım" düşüncesi ile ilanımızı açtıysan hemen kapatmanı tavsiye ederiz.

1 Ocak 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan Öğrenci Kariyeri  1 ay gibi kısa sürede 50.000'in üzerinde hiti yakaladı. Projenin hayata geçiş amaçları arasında sosyal sorumluluk hedefi başı çekiyor. Şuan ki çalışma sistemimiz daha çok gönüllük esasına dayalı işlemektedir. (İstikrarlı bir görüntü ve yükselen grafik sergileyen ekip arkadaşlarımız şirket ortakları arasındaki yerlerini alacaklar.)

Neden Öğrenci Kariyeri ekibinde bulunmalısınız?
-Üniversitenizde gerçekleştireceğimiz etkinliklerde şirket yöneticileri ile birebir görüşme imkanına sahip olabilmek için.
-Dönem sonunda gerçekleştirmeyi planladığımız "Büyük İstanbul Etkinliği" proje ekibinde yer alıp unutulmayacak bir deneyim yaşamak için.
-Anlaşmalı şirketlerimizin "Üniversite Marka Temsilcileri"nden biri olabilmek için.
-Profesyonel bir ekip çalışması içerisinde bulunup başarılı çalışmalara imza atabilmek için.
-Anlaşmalı eğitim kurumlarımız tarafından verilecek eğitimlerden ücretsiz olarak yararlanabilmek için.
-Yaptığınız çalışmaları binlerce üniversite öğrencisi ile paylaşabilmek için.

Bu sebeplerden daha fazlasını sayabiliriz ama hepsinden önemlisi sizler için değerli olan "vaktinizi" çok harcamadan, kariyerinize katkı sağlayabilecek faaliyetlerde bulunabileceğiniz için bu ekibin bir parçası olmalısınız.

1. Dönem Başvurularımız 6 Mart'da Sona Eriyor.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.