Öğrenci Kariyeri Banner

EDUCASE İstanbul Üniversitesi'nde Sizi Bekliyor!

EDUCASE İstanbul Üniversitesi'nde Sizi Bekliyor!


İşte şimdi Bilginin Uygulamayla Bütünleşme Zamanı!






 İstanbul Üniversitesi Endüstri ve Kalite Kulübü, bu yıl ilk kez düzenleyeceği “EDUCASE” etkinliğinde; öğrencilere, üniversite hayatı boyunca öğrendiği teorik bilgileri vaka analizleriyle uygulamaya dönüştürme imkanı sunuyor.

 Organizasyonun diğerlerinden en büyük farkı ise konuk edilen yöneticilerin çalıştıkları şirketlerdeki iş düzenini samimiyetle aktarmalarında saklı. Uzman üst düzey şirket yetkililerinin katılacağı oturumlarda ve beyin fırtınalarının dinmek bilmeyeceği panellerde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

EDUCASE ARKA YÜZ TANITIM

EDUCASE, 12 Aralık sabahı fabrika tasarım simülasyonu ile tesis tasarımı bilgilerini ölçecek ardından ERP görmeden mezun olmak yok sloganıyla ortaya atılan EN-ERP etkinliği ile devam edilecek. 13 Aralık günü ise bilgi çağında olmazsa olmazımız  dijital pazarlamayla beyinleri tazeleyecek ve ardından girişimciler için en önemli konulardan biri olan finans yönetimi ile devam edilecek. Siz de bu fırsatı kaçırmamak için 12-13 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Ali Rıza Berkem Konferans Salonu'nda yerinizi ayırtın.

 

*Dışarıdan katılacak öğrenciler için bilet zorunludur. Bilet alımı 5 Aralık saat 23.55'te sona erecektir.






 



Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.