Öğrenci Kariyeri Banner

Dünya Kupası Finalindeki Davranışlarıyla Dikkat Çeken Nusret Gökçe Hakkında Şok Karar!

Dünya Kupası Finalindeki Davranışlarıyla Dikkat Çeken Nusret Gökçe Hakkında Şok Karar!

Dünya Kupası finalinde sahaya inerek tek tek futbolcularla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe'yle, sosyal medyada oldukça tepki çekmişti. Gökçe hakkında şok bir karar alındı. 

Geçtiğimiz Dünya Kupası finalinde sahaya giren ve tek tek tüm futbolcularla fotoğraf çektiren Nusret Gökçe'nin yaptıkları tepki çekmesine neden olmuştu. Bu olayın ardından önlem almak isteyen yetkililer Gökçe hakkında önemli bir karar aldı.

U.S Open Cup Finaline Girmesi Yasaklandı!

Finalde sahaya girebilmek adına rüşvet verdiği iddiaları ortaya atılan Nusret Gökçe'nin bugün alınan kararla birlikte ABD'nin en eski futbol turnuvalarından biri olan U.S Open Cup'ın finaline girmesi yasaklandı. Doğrudan turnuva yetkililerin aldığı karar, turnuvanın resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlandı.

U.S Open Cup'ın resmî hesabından yapılan açıklamada "Salt Bae, 2023 Open Cup finalinden men edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Aynı zamanda FIFA kurallarına göre orijinal dünya kupasına yalnızca FIFA yetkilileri, kupayı takdim eden kişiler, kazanan takımın ekibi, geçmiş yıllarda kazananlar ve devlet başkanları dokunabiliyor. Gökçe’nin maçtan sonra dünya kupasına dokunmuş olması FIFA kurallarının da çiğnendiğini ifade ediyor.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.