Öğrenci Kariyeri Banner

"Dolu Dolu Bir Ay Geçireyim" Diyenler İçin Etkinlik Köşesi

"Dolu Dolu Bir Ay Geçireyim" Diyenler İçin Etkinlik Köşesi
 13. İLTEK Günleri 

İletişim, bilişim, elektronik, mekatronik, yazılım ve telekomünikasyon sektörlerini mercek altına alan 13. kez düzenlenen İLTEK Günleri için geri sayım başladı!
Teknolojinin öncü firmalarından son teknolojileri dinleyebileceğiniz, stant alanında gezerek staj-iş imkanı bulabileceğiniz,network imkanı sağlayan İLTEK Günleri 20-21-22 Mart gerçekleşecek olup etkinlik ÜCRETSİZ ve  SERTİFİKALIDIR.

Online kayıt ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

13..

MEFUniversity-Future&You


İlk kez düzenlenecek olan bu etkinlik, teması Gelecek ve Sen (Future and You) ile 24 Mart MEF Okulları Ulus Kampüsünde sizleri bekliyor. Bilet almak ve daha fazla detaya ulaşmak için tıklayınız.

TEDxReset 2018, "Yolaçık"

tedxreset


 

24 Mart Türker İnanoğlu Maslak Show Center'da gerçekleşecek olan bu etkinlikte, hep birlikte Reset’lenmeye ve beraber ‘Yolaçık’maya ne dersiniz?"
TEDxReset 2018 “Yolaçık-Hit the Road” Etkinliği, “İlk Adım”, “Yoldan Çıkanlar”, “Yolu Bırakmayanlar” ve “Yolu İnşaa Edenler” başlıklarını taşıyan 4 oturumdan oluşuyor.

Bilet almak ve detayları öğrenmek isteyenler buradan adrese gidebilirsiniz.

Türkiye Spor Zirvesi

spor

 

26 Mart Pazartesi 09.00-18.00 arası İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde ilk kez düzenlenecek olan bu etkinlik spora düşkünlüğü olan kişilere keyifli bir an yaşatmak için geri sayıyor!

Detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız.

İstanbul Çikolata Festivali

çikolata festival

 

İstanbul’un festivallerinin en yenisi Uluslararası Çikolata Festivali, 20 - 23 Nisan arasında Sirkeci Garında!

Uluslararası Çikolata Festivaliyle Sirkeci Garında ‘tatlı’ bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın?

İstanbul’un simgelerinden ve meşhur adreslerinden biri olan tarihi Sirkeci Garı, Türkiye’nin en ‘tatlı’ festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Uluslararası Çikolata Festivali, Tatu Creative Solutions, ThePartners ve Medyadoktoru Yapımın organizasyonuyla çikolata tutkunlarına unutamayacağı anlar yaşatacak! Ulusal ve uluslararası birçok markanın yanı sıra artizan çikolatacılarının katılacağı festivalde, çikolata tutkunları birbirinden eşsiz lezzetlerle buluşacak.

Daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayınız.

Ortaköy Kumpir Festivali

kumpirrrr

 

Fırında közlenmiş patates, erimiş peynir ve dahasını görmek istiyorsanız 14 Nisan Cumartesi bu etkinliği kaçırmayın diyoruz! Bir araya gelen birbirinden farklı lezzetlerle doyum noktasına ulaşabilirsiniz. Patatesin en keyifli hali olan kumpirin sanatına Ortaköy'de şahit olmanın tadı bambaşka olacak...

Bazıları daha sade tercih eder, bazıları da daha zengin bir görüntü ve farklı bir lezzet ister. Ve damak zevki ne olursa olsun farklı insanlar aynı tabakta buluşur. Lezzetli tabakların buluşma adresi ise bu kez Ortaköy Kumpir Festivali!

Katılım için ücretsiz formu doldurmanız yeterlidir.
Form ve dahası için bu adrese gidiniz.

İstanbul Tatlı Festivali

cup cake

 

14 Nisan – 15 Nisan tarihlerinde Maçka Parkında düzenlenecek olan bu festivalde tatlıya doymak isteyenler doğru yerdesiniz!

Birbirinden leziz bu serüvenin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bebek Waffle Festivali

waffle

 

21 Nisan Cumartesi

En tatlı festival müdavimleri ile buluşuyor!
Kendine özgü boğaz ve doğa dokusuyla Bebek'de waffle doyumuna ulaşmak istiyorsanız bir hafta sonunuzu buraya ayırmanız gerekecek.

Mutluluk kaynağı akışkan çikolatası ve rengarenk meyveleri tam bir görsel şölen sunan waffle, sizlere seçimi zor anlar yaşatacak. Yemek ile tablo gibi izlemek arasında gidip geleceğiniz bu anları yaşamak isteyenler, tebrikler  doğru adrestesiniz!

Yapmanız gereken yalnızca form doldurmak, daha fazlasını öğrenmek isteyenler ise buradan detaylara gidebilir.

Özel İçerik: Şulenur Kemaloğlu

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.