Öğrenci Kariyeri Banner

Disney Plus'tan Sinema Salonlarını Unutturacak Özellik!

Disney Plus'tan Sinema Salonlarını Unutturacak Özellik!

14 Haziran'da Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney Plus birbirinden keyifli özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çekmeye başladı.

Türkiye’de pek çok kişinin uzun zamandır yolunu gözlediği çevrimiçi içerik platformu Disney Plus, dün ülkemizde hizmete açıldı. Dünyanın en büyük medya şirketlerinden Disney’in kendi çevrimiçi yayın platformu olan Disney Plus, tüm Disney içeriklerinin yanı sıra orijinal yerli yapımlarıyla da kullanılabilir hale geldi.

GroupWatch İle Sinema Seanslarını Evinize Taşıyor

Kendi animasyonları ve canlı aksiyon filmlerinden ve ayrıca Marvel, Pixar, National Geographic ve Star Wars gibi birçok şirket özelliğinden yararlanabilen Disney Plus, internet yayıncılığında diğer platformlardan birkaç adım öne çıkıyor. 

Tüm bunların yanında platformun kullanıcıların beğenisine sunduğu GroupWatch, kullanıcıların en çok ilgisini çeken özelliklerden biri oldu. Bu özellik sayesinde dilediğiniz an, dilediğiniz filmi aynı anda 7 katılımcı ya da tek hesap ile 4 ekrandan izleyebileceksiniz.

Kullanıcıları GroupWatch’a yalnızca etkinlik sahibi, yani etkinliği başlatan kişi davet edebilecek, ancak GroupWatch’taki tüm katılımcılar içeriği duraklatarak, ileri veya geri sararak grubun izleme etkinliğini kontrol edebiliyor olacak.

Erken Abonelikte 279 TL'ye Düşmüştü

Disney Plus, ülkemizdeki yayın hayatına başlamadan önce de platforma abone olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunmuştu. Bu fırsatla birlikte Disney Plus’ın yıllık abonelik ücreti, bu kampanyadan faydalanmak isteyenler için 349 TL’den 279 TL’ye düşüyordu.

14 Haziran öncesinde kampanyaya başvuranlar için bu kampanya da kullanılabilir hale geldi.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.