Öğrenci Kariyeri Banner

Dikkat CEO Çıkabilir!

Dikkat CEO Çıkabilir!
MSE Nedir?
Management Study with Executives (MSE); Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü (ENSO) tarafından bu sene 9. Kez düzenlenecek olan, 2 gün boyunca üst düzey yöneticilerden kariyer basamaklarını tırmanırken yapılması/yapılmaması gerekenlerin tecrübelere dayatılarak ortaya konacağı Türkiye’nin en prestijli kariyer zirvelerindendir.

MSE’de ayrıca katılımcılara özel 2 tane Case Study (Vaka Analizi) düzenlenecek. Birincisi Türkiye’de Sziget Festivali’nin Pazarlanması konulu Sziget Festivali Türkiye Temsilcisi Yonca Temizocak O’Mahony yönetiminde düzenlenecek ve bireysel veya 3 kişilik grup halinde başvurulabilecek. Case study ödülü ise kazanan 3 kişiye 3 günlük Sziget Festivali bileti olacak. İkinci case study Abdi İbrahim tarafından düzenlenecek ve konusu Self-Medication’da Yeni Trendler olacak. İlaç sektörünün öncülerinden olan Abdi İbrahim’in vaka analizine katılırak kendini kanıtlayabilir ve network geliştirebilirsin.
23 Kasım’da gerçekleşecek case study’lere başvurmak için www.mse.ensoboun.com adresine girmen ve formu doldurman yeterli.

Bir kariyer etkinliğinden beklenen her şeyi fazlasıyla karşılayan MSE 23-24 Kasım’da Boğaziçi Üniversitesinde!
Sen de bu büyük etkinlikte yer almak için bu linke tıklayabilirsin: https://biletino.com/e-6xh

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.