Öğrenci Kariyeri Banner

Digital HR- Dijital İK Konferansı

Digital HR- Dijital İK Konferansı
dijital-hr

Dijital dönüşüm,  şirketlerin kültürlerini, iş süreçlerini ve performans değerlendirme yaklaşımlarını köklü bir biçimde değiştiriyor. Bu da şirketlerin toplumdaki yerlerini, mevcut ve potansiyel çalışanlarıyla kurdukları ilişkinin doğasını ve gelecek vizyonlarını etkiliyor.  İnternet ve mobil teknolojiler bireylere mekan ve zamandan bağımsız çalışma gücü sunduğu için, sanayi döneminde yaratılan çalışma koşulları dramatik bir biçimde değişiyor.  İletişim ağlarındaki milyarlarca insan aralıksız bir biçimde birbirleriyle haberleşiyor.

ETKİNLİK PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

İnternetin sonsuz veriler okyanusu, markaların algı çalışmalarını olduğu gibi, kurumsal itibar yönetiminin tüm kurallarınn da yeniden tanımlanması zorunlu kılıyor.. 3 Aralık Perşembe günü Salt Galata’da gerçekleşecek olan Dijital İK konferansı  yeni dünya düzeninde, şirketlerin “İşveren Markasi” yönetimini güncel bir anlayışla ele alabilmesi ve başarıyla yönetebilmesi için yerli ve yabancı kuruluşların deneyimlerini ve bilgilerini paylaşmayı hedefliyor.

DIJITAL-HR İNTERNET SİTESİ İÇİN TIKLAYIN

ÖğrenciKariyeri olarak 189 TL değerinde olan biletlerden 5 tanesini öğrenci arkadaşlarımıza hediye ettik.

Değerli arkadaşlar Dijital-IK biletleri için düzenlediğimiz yarışma bugün sona erdi. Yaka kartlarının erkenden hazı...

Posted by Öğrenci Kariyeri on 26 Kasım 2015 Perşembe


 

[ad name="Google Adsense"]

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.