Öğrenci Kariyeri Banner

Deliler Gibi Ders Notu Arayan Öğrencilere Tavsiyeler!

Deliler Gibi Ders Notu Arayan Öğrencilere Tavsiyeler!
1- Arkadaşlarınızla yardımlaşın

11

Üniversitede tek başına vakit geçmez. Arkadaşlarınızla eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Samimi olduktan sonra da zaten her şeyi beraber yapıyor olacaksınız. Bunun arasına ders çalışmak da dahil. Arkadaşınız bir ders için not çıkarırken siz de diğer ders için not çıkararak hem yardımlaşmış olursunuz hem de vakitten tasarruf etmiş olursunuz.

2- Düzenli olarak derslere katılın

1

Çok klişe gelecek ama mutlaka bazı derslere girin ve hiç kaçırmamaya özen gösterin. Yoklama alınmazsa bile gidin derslere. Hoca, yoklama almıyorsa ve devamsızlığı umursamıyorsa orada bir sıkıntı vardır mutlaka. Bazı hocalar sınıf kalabalık olmasın rahat anlatayım diye yoklamayı umursamıyorum der. Fakat ders anlatırken sınavda soracakları şeylerin vurgusunu yaparlar.

3- Not tutan ve düzenli ders çalışan arkadaşlar edinin

21

Bunu çıkar ilişkisi olarak düşünmeyin. Arkadaşlarınız sizin aynanızdır. Edindiğiniz arkadaşlar nasılsa ya siz de onlara göre şekillenirsiniz ya da iletişim problemleri çekersiniz. Gerçekten not konusunda problem çekmek istemiyorsanız mutlaka bu uyarıyı dikkate alın.

4- Notedu.com

notedu2

Evet, bunlarla hiç uğraşmadan da not bulabilirsiniz; notedu.com adresine girerek tüm derslerinizle alakalı notlara ulaşabilirsiniz. Not almak istemezseniz ve elinizde notlarınız varsa siteye ekleyerek öğrenci bütçenize fayda sağlayabilirsiniz.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.