Öğrenci Kariyeri Banner

CV Danışmanlığı Projesi Başladı!

CV Danışmanlığı Projesi Başladı!

İnsan Kaynakları Uzmanı ve Eğitim-Kariyer Koçu olan Sinem Işık önderliğinde CV  Danışmanlığı Projesi başladı! Proje gönüllülük esasına dayalı olarak 20 kişilik bir ekip ile yürütülüyor.


skills-wordle


Projenin asıl amacı,  iş arayışı olan kişilere cv düzenleme konusunda belli kriterler doğrultusunda geri bildirim vererek, özgeçmişlerinin daha etkin düzenlenmesini sağlamak ve iş başvurularında davet edilme oranını artırabilmektir.


Aynı zamanda insan kaynakları alanında deneyim kazanmak isteyen kişilerin gerekli eğitimleri aldıktan sonra proje kapsamında deneyim kazanmasına olanak sağlamaktır. Eğitimlerin yanı sıra yetkin ekip liderleri tarafından mentorlük yapılarak gönüllü arkadaşların tüm insan kaynakları konularında gelişimleri desteklenmektedir.


Eğer siz de CV konusunda profesyonel bir yardım almak istiyorsanız CV’nizin iletişim bilgileri kısmını sildikten sonra cvdestekekibi@gmail.com’a göndererek destek alabilirsiniz.


Böyle bir proje ile hem yeni mezunları eğiterek tecrübe aktarımı sağladığı için hem de gönüllülük esaslı bu projeyle iş hayatına atılmaya hazırlanan veya iş hayatındaki kişilere destek olduğu için Sinem Hanım’a teşekkür eder ve ekibe başarılar dileriz! Umarız ki proje giderek daha fazla kişiye ulaşır.


Özel İçerik İbrahim Yıldız


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.