Öğrenci Kariyeri Banner

Coca Colada Kısa ve Uzun Dönem Staj Başvuruları

Coca Colada Kısa ve Uzun Dönem Staj Başvuruları

Üniversitede öğrendiğiniz bilgileri uygulamaya koymak ve bambaşka bir dünyayla tanışmak ister misiniz?


Her yıl Türkiye genelinde 75’den fazla öğrenci staj programlarında yer alıyor.

 

 

Career Express ZIP- Kısa Dönem Staj Programı


Mülakat sürecini başarı ile tamamlayan 18 öğrencinin, İstanbul’daki ofiste farklı projelerde yer alarak gerçek bir Coca-Cola’lı olmayı öğrenebileceği, staj sonunda projelerini yönetim ekibi ve birim yöneticilerine sunabileceği, performansının değerlendirileceği ve tüm süreç hakkında geri bildirim alabileceği bir staj programına dahil olurlar. Bu staj programı ile, Coca-Cola dünyasının havasını soluyarak iş yapış Coca Cola’nın iş yapış şekli hakkında daha detaylı bilgi edinme fırsatına sahip olurlar. Kısa dönem staj programı Temmuz ayı boyunca 4 haftalık bir zaman dilimini kapsamaktadır. Stajyerler program boyunca şirket oryantasyonu, saha ve fabrika ziyareti, farklı sınıf içi eğitimlerin yanı sıra seminerlere katılarak gelişimlerini zenginleştirirler. Kısa dönem staj başvurusu yapabilmenin temel şartları, lisans 2 veya 3. sınıf öğrencisi olmak, 4 haftalık zaman diliminde İstanbul’da bulunabilmek ve yetkinlik bazlı mülakat aşamalarımızı başarıyla  tamamlayabilmektir. 

Kısa Dönem Staj için Başvur

Career Express 365- Part Time/Uzun Dönem Staj Programı

Coca-Cola Türkiye stajyer alımlarını bölümlerdeki gereksinimler çerçevesinde planlanmakta olup, bölümlerin taleplerine ve gereksinimlere göre kontenjan belirlenmektedir. Her yıl yaklaşık 60 öğrenci İstanbul’daki Coca Cola ofisinde farklı iş birimlerinde Coca-Cola dünyasının havasını soluyarak, iş yapış şekli hakkında daha detaylı bilgi edinme fırsatına sahip olabilmektedir. Uzun dönem staj programı, 1 yıllık bir süreci kapsamaktadır. Stajyerler program boyunca şirket oryantasyonu, saha ve fabrika ziyareti, farklı sınıf içi eğitimlerin yanı sıra seminerlere katılarak gelişimlerini zenginleştirirler.

Uzun dönem staj başvurusu yapabilmenin temel şartları, lisans 3. sınıfını bitirmiş veya master öğrencisi olmak, tercihen daha önce staj deneyiminin bulunması ve yaz döneminde hafta içi her gün, kış döneminde ise haftanın en az 3 iş günü çalışabilmektir.

Uzun Dönem Staj için Başvur

 


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.