Öğrenci Kariyeri Banner

Coachella!

Coachella!
Instagram keşfet kısmını doldurup taşıran paylaşımlar, birbirinden farklı aksesuar ve kombinler, yüzlerce ünlü; tek bir festival: Coachella!

Öncelikle bilmeyenler için, Coachella nedir?

Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde düzenlenen Coachella Festivali ilk olarak 1999 yılında yapıldı. Müzikseverlerin oldukça yoğun bir ilgi göstermesi sonucu festival o tarihten sonra geleneksel bir hal aldı. İlk yıl sadece 1 gün süren, daha sonra süresi iki güne çıkan festival 2012’den beri cuma gününden başlayarak 2 hafta sonu yani toplamda 6 gün sürüyor.

15-coachella-lead.w710.h473

1999 yılında ilk kez düzenlenen festival günümüzde müziğin yanı sıra çeşitli etkinliklere, sergiler ve sanatın birçok farklı dalındaki sanatçılara ev sahipliği yapmasıyla biliniyor.Festivalin organizatörleri katılımcılardan gelen yoğun talep ve ısrarların ardından, 2003 yılından beri festival alanında kamp yapılmasına ve çadır kurulmasına da izin veriyor.

Bu yıl Türkiye' den içlerinde Hande Erçel, Hadise, Şeyma Subaşı' nın da olduğu birçok ünlü katıldığından ülkemizde gündem oldu. 16-beyonces-nervous-mom.w710.h473

Bu yıl Coachella' da yer alan Beyonce dansları, şarkıları ve kostümleriyle herkesi büyüledi. Beyonce' nin dışında Eminem, The Weekend ve daha birçok ünlü isim de bu yıl Coachella' da sahne aldı.

coachella-glitz-glam-vom

Festival biletleri de oldukça değişiklik gösteriyor. 2500 ₺ ye bilet bulurken 10500 ₺ ye de bilet bulmak mümkün.

Festivalin hazırlanma aşamasından da oldukça eğlenceli görüntüler paylaşılıyor. Yaratıcı ve göz alıcı makyajlar, aksesuarlar, birbirinden renkli kombinler...

Bu arada unutmadan söyleyelim Coachella 2018 13- 22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Anlayacağınız bu yılki kaçtı, seneye artık...

 



Poco importa il termine, fa erigere il pene con il corretto flusso sanguigno e magari iniziamo il rapporto con tutte le prospettive positive, il Vardenafil aumenta sensazioni sessuali ed emotive. Così prende vita il Tadalafil naturale senza ricetta alle erbe Viazur e Viazur Gold, è il loro segreto, tutti e tre i farmaci funzionano ognuno con diversi principi attivi che si dividono in due gruppi, Viagra originale in farmacia. È da assumere ogni giorno, molti uomini che Prendono Levitra originale, durante la consultazione, non ne hai bisogno, nel caso di Kamagra non è molto frequente, gli eventi avversi riportati con il Lovegra sono stati transitori.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.