Öğrenci Kariyeri Banner

C-Level İlişkiler Ve Sponsorluk Eğitimi İçin Destekleyici Kaynaklar

C-Level İlişkiler Ve Sponsorluk Eğitimi İçin Destekleyici Kaynaklar

1.AnaSponsor Sponsor Bulma Teknikleri Eğitimi:

AnaSponsor kurucu ortağı H. Alper Koç tarafından 15 Ekim 2020 tarihinde saat 18.00-20.00 arasında  verilecek olan bu eğitimle sponsorluk konusunda bilmediklerinizi öğrenebilir, yanlışlarınızın farkına varabilir ve Türkiye’deki markaların sponsorluğa bakış açılarını keşfedebilirsiniz.

Sponsor Bulma Teknikleri eğitimi talep sebebiyle her ayın 3. perşembesi düzenli olarak gerçekleştirilmektedir. 

Eğitim içeriği olarak ise sponsor bulmak için hangi adımlar izlenmelidir, bu adımlar nasıl uygulanır, sponsorların “Evet” diyebilecekleri sponsorluk dosyaları nasıl hazırlanır, kurumlar sponsor olmadan önce hangi soruları soruyor gibi konular işlenecek.

Etkinliğine, projesine veya organizasyonuna sponsor arayanlar öncelikli olmak üzere, sporcular, proje sahipleri, takımlar, topluluklar, dernekler, medya programı sahipleri, bloggerlar yani kısaca sponsor bulmak isteyen herkes katılım gösterebilir.

Eğitim linki için tıklayınız.

2.Happy Education Academy:

Docklands Media Sertifikasyonu ile yurtdışında da geçerli olan eğitimler alabileceğiniz Happy Education Academy’nin sosyal medya eğitimlerine göz atmanızı öneririz.

Yaklaşık 12 saat sürecek olan sosyal medya eğitimi, yola Facebook ile başlayıp trend sosyal medya kanallarına doğru devam eder. Bu platformların dinamiklerini doğru anlama, yönlendirme ve kendi faydaları doğrultusunda kullanmalarını sağlayacak bilgi ve uygulamalarla katılımcıları destekler.

Happy Education Academy'nin linkine buradan ulaşabilirsiniz.

3. Medya Akademi- Yeni Medya Okulu:

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Eğitimi sunan Medya Akademi’de teorik bilgi ve uygulama deneyimi elde edebilirsiniz. Eğitim dili Türkçe’dir. Katılımcı sayısı 6 kişi ile sınırlıdır. Haftaiçi yapılacak olan program 4 hafta, 24 seminer saati sürmektedir.

Medya Akademi’nin “Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı”na düzenli olarak katılan kişiler “Medya Akademi Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifikası” almaya hak kazanırlar. Bunun için 24 seminer saatini tamamlamak gerekmektedir.

Tüm sertifika programları Medya Akademi’nin alanında uzman ve deneyimli ekibi tarafından verilmektedir.

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı, Medya Akademi kurucusu Okan Yüksel ve uzman Talha Dereci tarafından verilmektedir.

Medya Akademi’nin danışmanlık hizmeti sunduğu 3 uzmanlık grubu bulunmaktadır: Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya; E-Ticaret; WordPress ve Web Tasarım. Öğrencilerimiz diledikleri gruplara dahil olabilmektedir.

Medya Akademi Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 1.350 TL (KDV Dahildir) olarak ücretlendirilmektedir.

Medya Akademi'nin linkine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Enİyi Akademi: 

Dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanlığı master eğitimi, en önemli sekiz dijital pazarlama alanı hakkında derinlemesine bir anlayış ve gelişmiş bilgi sağlar ve etki alanı deneyimi kazanmak için gerçek dünya projeleri ve sanal simülasyonları içerir. 60 dersten oluşan bu içeriğe ömür boyu ulaşabilirsiniz.

Enİyi Akademi linkine buradan ulaşabilirsiniz. 

5. Udemy The Complete Communication Skills Master Class for Life Kursu

Bu kursta iş yerinde ihtiyacınız olan ikna etme, girişkenlik gibi iletişim becerilerini elde edebilirsiniz. 63 bin kişi tarafından alınan bu kurs insanları etkilemeyi ve özgüvenli bir biçimde iletişim kurmayı öğrenmek için ideal. Böylelikle sponsorluk görüşmelerinde daha ikna edici olabilirsiniz. 

Kursun linkine buradan ulaşabilirsiniz. 

 

Özgün İçerik

 


Zeynep Akyıldız

Sabancı Üniversitesi - Bilgisayar Bilimleri

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.