Öğrenci Kariyeri Banner

''Bu Gençlikte İş Var'' İle Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor

''Bu Gençlikte İş Var'' İle Hayaller Gerçeğe Dönüşüyor
is_fikri_genclik

TÜSİAD, girişimci üniversite öğrencilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Üniversite öğrencilerinin ekipler halinde katılabileceği fikir yarışmasında, öğrenciler fikirlerini sektörün önde gelen temsilcileriyle paylaşıyor.

Üniversite Öğrencilerine Ek Gelir İmkanı


Ödüller dikkat çekiyor

Ön elemeyi geçmeyi başaran ekipler, İstanbul'da gerçekleşecek olan 3 günlük eğitim kampına katılmaya hak kazanıyor. Kampın sonunda seçilen ekipler TÜSİAD üyeleri ile rehberlik aşmasına geçiyor, bu sayede öğrenciler sektörün önde gelen temsilcileri ile doğrudan iletişime geçip, büyük tecrübelerden yararlanma fırsatı yakalıyor. Rehberlik aşamasının ardından, final jürisine sunum yapan genç girişimciler arasında en başarılı olan 1. Ekibe 75 Bin TL, 2.Ekibe 50 Bin TL ve 3. Ekibe 25 Bin TL para ödülü veriliyor.

[ad name="Google Adsense"]

Katılım her geçen sene artıyor

2011 Yılından beri yapılan yarışmaya her geçen sene katılan öğrenci sayısı artmakta. İlk yıl 312 öğrencinin katıldığı yarışmaya geçen yıl 1026 öğrenci katıldı. Katılımın giderek artması beraberinde rekabetide getirmekte.

Öğrenciler yarışmaya 2-5 kişiden oluşan ekipler halinde katılabilmekte. Lisans ve lisansüstü öğrencilerini kapsayan yarışma, öğrencilerin fikirlerine destek sağlamayı amaçlamakta.

Başvuru için son tarih 8 Kasım 2015

Yarışmaya başvurmayı düşünen genç girişimciler, online olarak http://www.bugenclikteisvar.com/ adresinden başvuru yapabilmekte. Son başvuru tarihi ise 8 Kasım 2015.

Kayna: CnnTürk

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.