Öğrenci Kariyeri Banner

Boğaziçi Finance Challenge İçin Başvurular Başladı

Boğaziçi Finance Challenge İçin Başvurular Başladı
Boğaziçi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Boğaziçi Finance Challenge için başvurular başladı. Boğaziçi Finance Challenge, Türkiye’de üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen ilk ve tek finans yarışması olma özelliği taşıyor.

Boğaziçi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Boğaziçi Finance Challenge”a başvurular başladı. Son başvuru tarihi 11 Kasım olan Boğaziçi Finance Challenge, Türkiye’de üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen ilk ve tek finans yarışması olma özelliği taşıyor. Öğrencilere finansı 360 derece deneyimleme fırsatı sunan yarışmada, iki kişilik ekiplere ilk olarak ön eleme çalışması yollanacak. Ön eleme çalışma çözümlerini online olarak yollayan ekiplerden sekiz tanesi final etabına katılmaya hak kazanacak.

2 Aralık 2018’de Garanti Bankası ve Şişecam sponsorluğunda gerçekleşecek final etabı ise iki round’tan oluşacak. Katılımcılar final aşamasında her round için hazırlanarak jüri karşısında sunumlarını yapacak ve toplamda en yüksek puanı toplayan ekip Madrid’e gitme şansı kazanacak. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyenler http://financechallenge.buik.net adresini ziyaret edebilirler.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.