Öğrenci Kariyeri Banner

Bitcoinin Değeri 1 Milyon Dolara Ulaşacak!

Bitcoinin Değeri 1 Milyon Dolara Ulaşacak!
Bitcoin ile ilgili her gün yeni bir iddia duyuyoruz, öyle değil mi? İşte bunlardan birisi, fazlasıyla ilgi çekmeyi başardı. Çünkü eskiden beri bitcoin ile haşır neşir olan birisi tarafından bu iddia ortaya atıldı. Durum böyle olunca dijital para birimiyle ilgilenenlerin gözlerinde dolar işareti parlamaya başladı.

En eski bitcoin borsalarından birisinin kurucusu olan Bobby Lee, Korea Times’a konuştu ve Bithumb’a yapılan saldırıları değerlendirdi.
IMG_7179

BTCC’nin CEO’su olan Lee, dijital para birimine yönelik saldırılar nedeniyle gelecekte daha da değerli bir hal alacağını düşünüyor.
IMG_7180

Lee’ye göre; bir şeyin çalınması değerli olduğunu gösterir. Bu düşüncesini örneklerle de kanıtlıyor.

Kimsenin kredi kartı puanlarını ve uçuş millerini çalmadığını; ama bitcoinin hırsızların ilgisini çektiğini belirtiyor.
IMG_7181

Altından daha değerli bir hale gelen bitcoin, başarılı bir yükseliş eğrisi çiziyor ve her gün yeni yatırımcılar çekiyor.

Bobby Lee, bitcoinin başarılı seyrini de dikkate alarak, değerinin gelecekte 1 milyon dolara yükseleceğini düşünüyor.
IMG_7182

Üstelik bunun fazla bir zaman anlamayacağını söylüyor. Çünkü insanların ilgisini çektikte talep artışı ile birlikte değerlenecek ve önemi anlaşılacak.

Fiyatların dik bir eğri ile yükselmeyeceğini söyleyen Lee, normal bir kavis ile çıkış yaşayacağına dikkat çekti.
IMG_7183

Bitcoin ile ilgili çeşitli çalışmalar yapıldığını da söylemek gerekiyor. İsviçreli özel bir bankanın bitcoin varlık yönetimi hizmeti başlatması bunlardan birisi. Diğeri ise belli bir zaman diliminde gerçekleşen tüm işlemlerin kayıt altına alınması için oluşturulan blokların boyutunda 1 MB’tan 2 MB’ta geçiş yapılması öngörülüyor. Bu değişiklik mevcut borsaların % 87’si tarafından kabul edilmiş durumda ve sorunsuz bir şekilde geçişin yapılıp yapılamayacağı merak ediliyor.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.