Öğrenci Kariyeri Banner

Bir Yudum Kitap, Bir Yudum Motivasyon

Bir Yudum Kitap, Bir Yudum Motivasyon
Sınavların yaklaşmasıyla beraber maalesef bütün öğrenciler olarak motivasyon eksikliği yaşamaya başladık. Odaklanma konusunda zorluklar çekiyoruz, dışarıda vakit geçirmek varken kapalı alanlarda derslere girmek ve çalışmak zorunda kalıyoruz. Okumamız gereken yüzlerce kaliteli kitap varken, ders kitaplarından başka bir şey okuyamıyoruz. İşte tam bu zamanlarda, beni her sabah bir maille motive eden bir oluşumdan bahsedeceğim size: biryudumkitap.com

wowowo

Biryudumkitap.com ile, geçen senenin bahar aylarında yine çok fazla ders çalışmam gereken bir dönemde tanışmıştım. Kitap okumaya asla vakit bulamıyordum, çünkü çözülecek integral sorularım ve ezberlenecek modern fizik teorilerim vardı. Ama biryudumkitap.com; her sabah, içinde çok kaliteli kitaplardan seçilmiş, beş dakika içinde okunabilecek pasajlar ve günün anlamına uygun günaydın mesajları içeren mailler atarak adeta günlük kitap okuma ihtiyacımı kısa bir süreliğine olsa da gideriyordu. Siz de her sabah harika günaydın mesajları ve nefis pasajlar içeren mailler almak istiyorsanız; yapmanız gereken şey çok basit! Biryudumkitap.com’un ücretsiz mail listesine kaydolmak!

 

Biryudumkitap.com'un her sabah gönderdiği maillerden bir örnek;

biryudumkitap

Daha da güzeli, biryudumkitap.com ile tanışmamdan kısa süre sonra; bookmorning.co ile karşılaştım ve tabii ki de hemen mail listelerine kaydoldum. Bu sefer de; biryudumkitap.com’un kardeşi olan bookmorning.co, yine beş dakika içinde okunabilecek pasajları, bu sefer İngilizce olarak her sabah mail kutuma gönderiyordu. Bunun için de yapmanız gereken tek şey, bookmorning.co’nun ücretsiz mail listesine kaydolmak! Hatta, özellikle belirtmek isterim ki; bookmorning.co’nun her sabah gönderdiği İngilizce pasajlar, günlük İngilizce pratik ihtiyacınızı da karşılayabilir. Pasajlar ve günaydın mesajlarının edebi birer yönü olması nedeniyle; edebi İngilizce sözcükler ve deyişler öğrenebilirsiniz. Belki de, gönderdikleri maillerde daha önce adını hiç duymadığınız, ama okuduktan sonra hayranı olacağınız yazarlarla karşılaşabilirsiniz!

 

Bookmorningco'nun her sabah gönderdiği maillerden bir örnek:

unnamed (2)

Şimdilerdeyse; biryudumkitap.com, bookmorning.co’dan sonra birguzelhaber.com’u çıkardı! Bu da demek oluyor ki, her sabah mail kutumuza biri İngilizce biri Türkçe olmak üzere iki müthiş pasajın yanı sıra; bir adet de güzel ve motive edici haber düşecek! Harika değil mi? Ayrıca; biryudumkitap.com, bookmorning.co ve birguzelhaber.com çok başarılı birer sosyal girişimcilik örneği. Girişimci olmak isteyenlerin incelemesi gerektiği cinsten! Özellikle sınav haftalarındaki edebiyat açlığına ilaç gibi geleceğini düşündüğüm bu üç siteyi umarım ziyaret edersiniz ve motive olursunuz. Sevgiler!

 

Birguzelhaber.com'un her sabah gönderdiği maillerden bir örnek:

unnamed

 

Özgün İçerik: Özge Özışıklıoğlu 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.