Öğrenci Kariyeri Banner

Bilişim Teknolojileri Zirvesine Davetlisiniz!

Bilişim Teknolojileri Zirvesine Davetlisiniz!

etkinlik_banner


Teknoloji gurularının heyecanla beklediği Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ), 2-3 Aralık tarihlerinde İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde düzenlenecektir.

9.Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ) için geri sayım başladı. Sektörün en prestijli etkinlikleri arasında yer alan BTZ, 2-3 Aralık tarihinde İTÜ Maçka Kampüsü’nde düzenlenecektir. İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik 4 ana bölümden oluşmaktadır: Oturumlar, Bilişim Teknolojileri Alanı (BT Alanı),Sspeed Networking ve İşletme Mühendisliği Kulübü Sosyal Medya Ödül Töreni.

Zirvedeki Oturumlarda, aralarında, , Lidyana Kurucusu ve CEO’su Hakan Baş, Paraşüt Kurucusu ve CEO’su Sean Yu, Hürriyet CEO’su Çağlar Göğüs, Microsoft Yazılım Geliştirme Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç ve Ericsson Ortadoğu ve Afrika Bölgesi, Stratejik Yatırımlardan Sorumlu İş Geliştirme Müdürü Deniz Köylü gibi çok sayıda yetkin konuşmacı yer alacak.

BT Alanı, bilişim sektörünün farklı alanlarında faaliyet gösteren kuruluşları tek bir organizasyonda buluşturmasının yanında, girişimcilerin gereksinim duyduğu networking için uygun bir ortam sağlamaktadır. Katılımcılar, BT Alanı’nda bilişim dünyasındaki son gelişmelerden haberdar olacakları gibi yeni teknolojileri de deneme imkânı bulacaktır.

BTZ 2010’da Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilmeye başlanan İşletme Mühendisliği Kulübü Sosyal Medya Ödülleri, ülke çapında büyük bir ses getirmektedir. Her yıl olduğu gibi BTZ 2016’da da sosyal medyayı en iyi şekilde kullanan sanat, spor ve iş dünyasından ünlü isimlerin yanı sıra sosyal medyayı en başarılı kullanan resmi kurum, sivil toplum örgütü halk oylaması sonucunda belirlenerek 3 Aralık akşamı düzenlenecek törende ödüllendirilecektir. Geçtiğimiz yıllarda ödül alan isimlerden bazıları; Sıla Gençoğlu, Demet Akalın, Hayko Cepkin, Serenay Sarıkaya, Muharrem İnce, Model, Buse Terim, Fettah Can, Ezgi Mola, Ahmet Kural, Can Dündar, Ahmet Mümtaz Taylan, Sinan Güler, Erdil Yaşaroğlu, Ceyhun Yılmaz, Naz Aydemir, Batesmotelpro, Ahmet Hakan Coşkun, Rahşan Gülşan ve daha birçok değerli isim, marka, sosyal kurum ve resmi kurum.

Sosyal Medya Ödülleri halk oylaması 28 Kasım'a kadar devam edecektir! 
Oy vermek için: http://sosyalmedyaodulleri.com

Zirveye kayıt için btz.org.tr adresini ziyaret edebilir ve online olarak kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.


Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için; info@btz.org.tr

Etkinlik Afişi;
btz_afis


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.