Öğrenci Kariyeri Banner

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Yatırımcı Buluşmalarında Bu Hafta: Mücahit Yıldız

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Yatırımcı Buluşmalarında Bu Hafta: Mücahit Yıldız
Sultanlar A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldız, 9 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'da Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nde girişimcilerle buluşacak. Söyleşi dışarıdan katılıma açıktır.

20 şirket, 700’e yakın ürün ve 200 çalışanı ile Sultanlar Pazarlama A.Ş’nin Genel Müdürlük görevini yürüten Mücahit Yıldız, hayatında yaşadığı deneyimleri girişimcilere aktaran bir yatırımcı olarak BTM girişimcilerine yol göstermektedir.

BTM'deki önceki söyleşisinde: “İyi girişimci, kimsenin yapmadığı bir şey yapmalıdır.” diyerek girişimciyi tanımlayan Mücahit Yıldız, sözlerine şu cümleler ile devam etti: “ Yeni düşlerin, hayallerin ve fikirlerin başarılı olabilmesi için şu ana kadarki yapılanların yapamadığını yapmalı ve vaat etmelidir. Yeni, güzel ve ilginç olmalıdır. Bir çocuğun kullanabileceği kadar basit ve kolay, bir profesyonele yakışacak ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek kadar zengin ve ergonomik olmalıdır. Bunların yanı sıra da hızla yaygınlaşacak kadar ucuz olması sağlanmalıdır.”  Girişimcinin bütün bu süre boyunca sabretmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Yıldız, asıl yenilginin projenin başarısızlığa uğradığı zaman değil projeden vazgeçildiği an olduğunu da ekledi.

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi hakkında daha fazla bilgi ve söyleşiye kayıt için lütfen tıklayınız.

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.