Öğrenci Kariyeri Banner

Belgrad'da Avrupa Birliği Gençlik Değişim Projesi

Belgrad'da Avrupa Birliği Gençlik Değişim Projesi
kalemegdan

Genç Erişim Derneği ve Sırbistan'da faaliyet gösteren proje ortağı ''CET Platform” ile birlikte 10-18 Şubat 2014 tarihleri arasında; Avrupa Birliği Gençlik Programları kapsamında gençlik çalışmalarında ortaklıklar oluşturularak sürdürülebilir projeler geliştirilmesine yönelik '' Practicing Citizenship- Making a Change” isimli bir gençlik değişim projesi gerçekleştirilecek.

Sırbistan'ın Belgrad kentinde gerçekleşecek projeye; Türkiye, Romanya, Hırvatistan, Sırbistan, Makedonya, Kosova, Yunanistan ve Arnavutluk'tan gençler ve gençlik çalışanları katılım gösterecektir. Proje kapsamında katılımcılar; kendi yerellerinde yaptıkları çalışmaları paylaşma fırsatı bulurken, ortak ülkelerdeki iyi uygulama örneklerini izleyip değerlendirebilme şansı bulacaklardır. Katılımcı kuruluşlar arasında yeni proje fikirleri oluşturularak, bu fikirlerin sürdürülebilir ortaklıklar kurulması ile hayata geçirilmesi sağlanacaktır.

Bu eğitim projesinde gençlik katılımının ve gönüllülüğün anlamı Avrupa Birliği kapsamında irdelenecektir. Yeni ortaklıkların geliştirilmesi, deneyim paylaşımı, gönüllülük faaliyetleri için yeni yolların bulunması amaçlanmaktadır. Projede informal ve nonformal eğitim methodları uygulanacak, katılımcılar hem eğlenme hem de öğrenme fırsatı bulacaklardır.

Seyahat masraflarının %70’i, konaklama, yeme - içme ve vize masraflarının %100’ü gençlik programı tarafından karşılanmaktadır. Seyahat ve vize masrafları öncelikle gidecek katılımcılar tarafından karşılanacak, orijinal bilet ve biniş kartları gönderildikten sonra proje nihai raporu ile birlikte yolculuk ve vize geri ödemeleri ev sahibi kuruluş tarafından yapılacaktır.

Proje Kategorisi: Gençlik Değişimi

Başlangıç Tarihi: 10.02.2014
Bitiş Tarihi: 18.02.2014
Yer: Šuplja Stena, Belgrad, Sırbistan
Katılımcı Sayısı: 5
Son Başvuru Tarihi: 26.01.2014

Gençlik değişimi için ayrıntılı bilgiye http://bit.ly/1aNN6Zh linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yukarıda yer alan ayrıntılar dışında kalan sorularınız için ; proje@gencerisim.org adresine konu kısmına "Practising Citizenship - Making A Change" yazarak bilgi talebinizi ifade eden bir e-posta gönderebilirsiniz.

Genç Erişim Derneği | W: www.gencerisim.org | M: proje@gencerisim.org
F: facebook.com/gencerisim | T: @genc_erisim | G: +90 546 437 47 46
A: Bülent Ecevit Cad. Devran Ketenci İş Hanı, No:215-48A, Zonguldak

Duyuru: ab-ilan.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.