Öğrenci Kariyeri Banner

Başarılı İnsanların Yeni Yıla Girerken Yaptığı 5 Şey

Başarılı İnsanların Yeni Yıla Girerken Yaptığı 5 Şey
Koskocaman bir yılı geride bırakırken, geçtiğimiz senenin genel anlamda hepimizi yorduğunu bildiğimiz için sizlere yeni yılda başarı odaklı olmanız adına yapmanız gereken şeylerden bahsediyoruz. Buyrun başarılı diye nitelendirdiğimiz insanlar yeni yıla girerken neler yapıyormuş?

1) Yakalanan Başarıları Analiz Etme

1 (790 x 283)

Yeni yıl arefesinde çoğu şirket ve bilinçli insan geçtiğimiz yılki performanslarını değerlendirirler. Eğer siz kendinize geçen yılki durum değerlendirmeniz adına zaman ayırmazsanız,yeni yıldaki başarılarınıza kesin gözüyle bakarsanız hata yapabilirsiniz. Yeni yıla girmeden önce mutlaka geriye dönüp bakmak için vakit ayırın.

2) Yeni Hedefler Koyma

2 (790 x 283)

Uzun vadeli hedeflerinizi ve bu hedeflere giden küçük adımlarınızı düşünmek çok önemli. Eğer önünüzdeki yılın patikasının bir bölümünü bile yanlış hesaplarsanız, kendinizi başarıya kitleyemezsiniz.

3) Yarım Kalmış İşleri Tamamlama

3 (790 x 283)

Yapacağınız en büyük hatalardan biri geçtiğimiz yıldan kalan işleri yeni yıla aktarmak olacaktır. 2017 size yeni işler,yeni olaylarla gelecek unutmayın! O yüzden birikmiş işlerinizi artık bitirmeye bakın.

4) Kendine Zaman Ayırma

4 (790 x 283)

Eğer telefon mesajlarınızdan ve e-postalarınızdan kaçınabiliyorsanız, yapın. Çünkü siz de çoktan bir ara vermeyi, nefes almayı hak ettiniz.

5) Gerektiğinde Teşekkür Etmeyi Unutmama

5 (790 x 283)

Başarı ve Mutluluk kazanıldığı zaman , minnettarlık duygusu aslında çok elzem bir faktördür. Başarılı insanların hiçbiri günün ya da yılın sonunda onlara hedeflerine giden zorlu yolda yardım eden gerekli insanlara teşekkür etmeyi, minnet duymayı asla unutmazlar. Diğer insanların geçen yıl sizin kariyerinize, sosyal yaşamınıza olan katkısını kabul edin. Sizin onların eforuna verdiğiniz değeri bilsinler.

Umarız hepimiz yeni yılda bu adımları unutmaz ve yepyeni başarılara yelken açarız. Öğrenci Kariyeri Ailesi iyi seneler diler.

Kaynak: ceotudent.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.