Öğrenci Kariyeri Banner

Bakan Avcı'dan Öğretmenlere Yarıyıl Tatili İçin Kitap Tavsiyesi

Bakan Avcı'dan Öğretmenlere Yarıyıl Tatili İçin Kitap Tavsiyesi
bakan avcı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yarıyıl tatilinde öğretmenlere okumaları için Enis Batur’un yazdığı’30 Kuş Birden Olmak’ isimli kitabı tavsiye etti.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yarıyıl tatilinde öğretmenlere okumaları için Enis Batur'un yazdığı'30 Kuş Birden Olmak' isimli kitabı tavsiye etti.

Odunpazarı bölgesinde 2013 Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkentliği Ajansının katkılarıyla yapımına başlanan Eskişehir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Kültür, Sanat ve Hizmet Binasının temel atma törenine katılan Bakan Avcı, daha sonra Eskişehir Valiliğine geldi. Burada Vali Güngör Azim Tuna tarafından Bakan Avcı'ya 'Anka Kuşu'nun bulunduğu bir hediye takdim edildi. Bakan Avcı, 1 Ocak 2014 tarihinde biten 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği Ajans faaliyet süresinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kabul edilen yeni bir yasayla 6 ay uzatıldığını söyledi. Başkentliğin faaliyetlerinin uzatılmasında destek olan herkese teşekkürlerini sunan Avcı, "Sürenin uzatılması bizim için sevindirici ama daha da sevindirici olan tarafı bunu TBMM'de pek fazla görmeye alışık olmadığımız bir centilmenlik ruhu içinde önce komisyonda daha sonrada genel kurula indirilerek burada oy birliği ile geçmiş olmasıdır" dedi.

Haberin tamamı için tıklayın.

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.