Öğrenci Kariyeri Banner

Ayşen Çevik ''Japonya Hayali'' Seyahat Bursu

Ayşen Çevik ''Japonya Hayali'' Seyahat Bursu
Japonya'ya gitmenize, orada güzel vakit geçirmenize fırsat tanıyan bursun koşullarını yazmadan önce bursun verilmesine neden olan Ayşen Çevik hakkında kısa bir bilgi edinelim. Baştan söyleyeyim: bursu veren kişi Ayşen Çevik değil ve ilk bakışta ''Burs olley be!'' desek de aslında altında çok derin anlamı olan bir burs.

Ayşe Çevik birçok gencin hayatına dokunmuş, seyahat etmelerini sağlamış, gençlerin kendilerini keşfetmelerine ve hayallerini gerçekleştirmelerine destek olmuş birisi. Aramızdan ayrılmasına rağmen yaptıkları, söyledikleri ve yaşattıkları bizimle birlikte yayılmaya devam ediyor. Kanser olduğu dönemde bile kanserli gençlerle çalışmalar yapmış, eğitimler vermiş. Kanser hastası çocukların okuyabileceği bir kılavuz kitap bile çevirmiş. Yani sizin anlayacağınız herkesin hayallerini gerçekleştirmeye çalışan birisi. Gelelim bursun sebebine. Japonya'ya seyahat etmek Ayşen Çevik'in en büyük hayallerinden birisiymiş ve bu bursu verenler de onun hayalini gerçekleştirmek istiyor. Gerçekten o hayali kuran bir genç tarafından gerçekleşirse anlamlı olacağına inanıyorlar. Bunun için de Ayşen gibi gerçekten Japonya hayali olan gençler arıyorlar. Öğrenci Kariyeri ailesi olarak biz de sizlere bu bursu duyurmaktan büyük bir zevk duyuyoruz.

 

15139355_10210928732044292_2021232585_n_790x445

 

Koşullar:

  • Japonya hayalini, neden böyle bir hayalin olduğunu, gittiğinde görmek istediğin yerleri (müzeler, sergiler, tarihi yerler, konserler vs.) ve bu seyahatin sana neler öğreteceğini içtenlikte anlat ve en hesaplı bütçeyi yap.


2016'da Dilem Serbest, 2017'de Alihan Sevinç, 2018'de de senin adının olduğu bir burs niye olmasın? :)

Böylece Ayşen'in hayaline eş hayaller hayata geçecek ve onun ruhu hep şad olacak.

Son başvuru: 17 HAZİRAN 2018

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.