Öğrenci Kariyeri Banner

Avustralya Kariyer Sohbetleri Sizleri Bekliyor!

Avustralya Kariyer Sohbetleri Sizleri Bekliyor!
İlki 15 Aralıkta gerçekleşen Yurtdışı Kariyer Sohbetleri etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 15 farklı üniversiteden öğrencinin bir araya geldiği etkinlikle Atlas Yurtdışı Eğitim şirketinden yetkililer öğrenci arkadaşlarımızın sorularını yanıtlamışlar ve yurtdışı ile ilgili lisans, yüksek lisans, dil eğitimi ve sertifika hakkında bilgiler vermişlerdi. Bu etkinlik hakkında bilgi almak için tıklayınız.

yurtdisi_1

Verimli geçen bu etkinlikten sonra yeni etkinlik için Avustralya'da karar kılındı ve Yurtdışı Kariyer Sohbetleri'nin ikinci buluşması 16 Şubatta Taksim'de sizleri bekliyor!

Avustralya hakkında merak edilen her sorunun cevaplanacağı ve öğrenci arkadaşlara yol gösterileceği bu etkinlikte kontenjan 60 kişiyle sınırlı olacak.

Dil eğitimi, çalışma şartları, Work and Holiday, lisans eğitimi, yüksek lisans eğitimi ve sertifika programları hakkında detaylı bilgiler almak ve kariyerinize büyük bir artıyla mezun olmak istiyorsanız bu etkinlik kaçmaz. :)

Avustralya'da 3 sene yaşamış, bulunduğu süreçte Atlas Sydney ofis yöneticiliği yapmış sayın İsmail Fenerci bizlerle olacaktır. 
i-fenerci (1)


Etkinliğimiz ücretsizdir.

16 Şubat saat 15.00'te Taksim'de gerçekleşecek olan etkinliğe katılım için Tıklayınız. 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.