Öğrenci Kariyeri Banner

Avrupa Krizini Birlikte Çözebilecek Gençler! Bu Projeye Davetlisiniz...

Avrupa Krizini Birlikte Çözebilecek Gençler! Bu Projeye Davetlisiniz...
ekonomistlerplatformuproje


Ekonomistler Platformu’nun Türkiye Ulusal Ajansı Gençlik Programı kapsamında geliştirdiği Youth Resolves This Crisis projesi kapsamında, Avrupa Krizini birlikte çözecek, Avrupa Birliği’nden 20 ve Türkiye’den ise 30 genç aranıyor. Katılımcılar; oluşturacak kriz simülasyonu, eğitim ve seminerler, buz kırıcı aktiviteler ile birlikte Avrupa Birliğinin ekonomi politikalarını değerlendirecek ve çözüm odaklı tartışmalar ile problemleri gidermeye çalışacaklardır.

14 Nisan 2014 – 18 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek bu etkinliğe aşağıdaki şartları sağlamak kaydıyla katılmak ve “Bu Krizi Gençlik Çözer” demek için Başvuru Formu ’nu doldurmanız yeterli.

Başvuru linkine tıkladıktan sonra katılımcı metnini;
caner.otrakci@ekonomistler.org.tr adresine gönderebilirsiniz.

Not: Katılımcı gençlerin 4 günlük proje kapsamında yol, konaklama, ulaşım ve yemek masrafları karşılanacaktır. Ekstra harcamalar katılımcılara aittir.

Başvuru İçin Gerekli Şartlar

- 30 yaşından küçükseniz, ekonomi ve siyasetle ilgili bir bölümde okuyorsanız, İngilizce’nize güveniyorsanız, gelecekte dünya sorunların çözümünde aktif rol oynayacağım diyorsanız, ekonomi ve siyasetle ilgili konular benim işim diyorsanız ve en önemlisi de en çok da gençleri etkileyen bu krizin çözümünde aktif rol oynamak istiyorsanız siz de bu projeye başvurabilirsiniz.

- Geleceğinizin şekillenmesini beklemeyin geleceğinizi kendiniz şekillendirin…

Son Başvuru tarihi 31 Mart 2014

Ayrıntılı bilgiye için;

http://www.ekonomistler.org.tr/?p=2226

https://www.facebook.com/YTRCproje








Kaynak: ab-ilan.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.