Öğrenci Kariyeri Banner

Avrupa'da Öğrenciliğin Kapılarını Açan Webinar, 11 Mayıs'ta Sizleri Bekliyor!

Avrupa'da Öğrenciliğin Kapılarını Açan Webinar, 11 Mayıs'ta Sizleri Bekliyor!

Yurt dışı eğitim sektöründe yepyeni bir online etkinlik sizleri bekliyor!

Orbis Yurt Dışı Eğitim Beşiktaş Eğitim Danışmanı Betül Özgürel ve Orbis Yurt Dışı Eğitim Kadıköy Şube Müdürü Orkun Tokdemir, her öğrencinin hayalini süsleyen Avrupa'da lisans ve yüksek lisans hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlamak için geliyor.

Avrupa'da birçok üniversite dünya standartlarında eğitim sunuyor. Üniversiteler genellikle geniş bir yelpazede lisans programları sunuyor ve öğrencilere teorik bilginin yanı sıra pratik deneyimler de sağlıyor. Uluslararası öğrencileri kabul eden üniversiteler genellikle İngilizce dilinde eğitim veriyor. Üniversitelerin itibarı, programlarının kalitesi ve eğitim olanakları ülkeden ülkeye farklılıklar gösteriyor. 

Avrupa, öğrenciler için canlı bir sosyal hayat sunmanın yanı sıra çeşitli kültürel etkinliklere ve sosyal mekanlara da ev sahipliği yapıyor. Üniversite kampüsleri öğrencilerin keyifli vakit geçirebilmesi açısından öğrenci kulüpleri, spor tesisleri, kütüphaneler ve diğer sosyal alanlarla donatılmıştır.

Yurt dışı eğitim danışmanlığında 21 yılı aşkın deneyime sahip ve 20 ülke, 500'ü aşkın üniversite seçenekleri ile eğitim hayatını yurt dışında planlamayı düşünen öğrencilere rehberlik eden Orbis, ücretsiz olarak gerçekleşecek olan bu harika etkinlikle öğrencileri yurt dışı hayallerine bir adım daha yaklaştıracak.

Tamamen ücretsiz bir şekilde ve online olarak gerçekleşecek olan bu etkinlikte hemen yerinizi alarak, Avrupa'da lisans ve yüksek lisans hakkında merak ettiğiniz her şeyi alanında uzman olan isimlerden öğrenme şansı yakalayabilirsiniz.

Siz de 11 Mayıs saat 15:00'da Zoom üzerinden gerçekleşecek olan bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak isterseniz hemen aşağıdaki linke tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Başvur


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.