Öğrenci Kariyeri Banner

Avatar: The Last Airbender Dizisinin İlk Fragmanı Yayımlandı!

Avatar: The Last Airbender Dizisinin İlk Fragmanı Yayımlandı!

Netflix, Şubat ayında çıkacak yeni dizisi Avatar: The Last Airbender'ın ilk fragmanını yayımladı. Dizi, aynı isimli animasyon filminden uyarlandı.
2005 yılında yayınlanan ve toplamda 3 sezon süren Nickelodeon imzalı Avatar: The Last Airbender, hikayesi, karakterleri ve evreni işleyişiye en iyi animasyon dizisi olmayı başarmıştı. Ayrıca Emmy Ödülü'nün de sahibi olmuştu.  

Netflix animasyon filminin uyarlaması olacak bir dizi üzerinde çalışıyordu ve bugün dizinin ilk fragmanını yayımladı. Fragmanda sevilen pek çok krakterin nasıl gözükeceğinide bizlere gösterdi.

Avatar: The Last Airbender İlk Fragmanı:

Avatar: The Last Airbender, animasyon dizisindeki gibi Aang, Katara ve Sokka üzerine duracak. Ateş, Su, Hava ve Toprak uluslarının yer aldığı ve bu uluslardan seçili kişilerin kendi elementlerini bükebileceği evrende geçecek. Dört elementi de bükebilmesiyle “Avatar” olarak karşımıza çıkacak Aang ve arkadaşları, dünyayı acımasız Ateş Kralı’ndan kurtarmaya çalışacaklar. 

Dizinin oyuncu kadrosunda ise; Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu, Paul Sun-Hyung Lee, Daniel Dae Kim gibi isimler yeralıyor.

Avatar: The Last Airbender, 22 Şubat'ta Netflixte yayınlanacak. 

 

Kaynak


Tuğba Nur Pehlivan

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Tuğba Nur Pehlivan..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.