Öğrenci Kariyeri Banner

ARGELA | İş İlanları

ARGELA | İş İlanları
Argela, dünya çapında gelirlerini ve müşteri memnuniyetini artırmak için telekom operatörleriyle işbirlikleri yapar; maliyetleri kontrol altına alır, seçkin ve yenilikçi anahtar teslim çözümlerle müşteri kaybını azaltır. Argela’nın çözüm portföyünde Argela ITV, Small Cell çözümleri, Network Performans Monitörü, Argela SDN Suiti, Argela ADz-on reklam platformu, IN & Applications, ve Sabit Mobil Yakınsaması yer almaktadır. Alanında kendini kanıtlayan Argela ITV, gerçek çoklu ekran TV çözümü sağlamaktadır. IPTV Sektör Ödülleri’nde TTNET’in Argela ITV üzerinden yürüttüğü Tivibu hizmeti ile kazandığı “En iyi IP TV, Hybrid veya Bağantılı TV Hizmeti Dalında Gelişimi Başarı Ödülü” sayesinde sektör tarafından da tanınırlığı kabul edilmiştir. Argela Femtocell & Small Cell Çözümleri alanında önde gelen sağlayıcılardan biridir. Geliştirmiş olduğumuz Femtocell Teknolojisi ile Gartner tarafından “Cool Vendor” olarak adlandırıldık. Small Cell Forumu’nun bir üyesi olan Argela, ekosistem, network operatörü ve diğer çözüm sağlayıcı alanlarındaki firmalarla çalışarak küçük hücre pazarının temel sorunlarına ve zorluklarına hitap eder ve dünya çapında küçük hücrelerin başarısı ve anlaşılması için gerekli olan sektör standartlarını belirler ve geliştirir. Argela, kapsamlı telekom uzmanlığını yüksek enerjisi ve müşterilerinin işlerine değer katmak için duyduğu derin tutku ile birleştirir. Şirketin merkezi İstanbul/Türkiye’de olup Ankara/Türkiye ve Sunnyvale/ABD ofisleri bulunmaktadır.

Açık Pozisyonlar;
R&D SOFTWARE ENGINEER




Firmanın iş ilanlarına sistem üzerinden başvuru yapabileceğiniz gibi, mail olarak da hr@ariteknokent.com.tr ye CV'nizi yollamanız yeterlidir. Mailinizde lütfen başvurduğunuz firma ve ilan başlığını belirtiniz.


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.