Öğrenci Kariyeri Banner

Apple Store, iPhone 15 Tanıtımı Öncesi Kapatıldı!

Apple Store, iPhone 15 Tanıtımı Öncesi Kapatıldı!

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisini tanıtmasına yalnızca saatler kaldı. Ancak, tanıtıma çok az bir süre kala teknoloji devi Apple Store’u kapattı.

Apple, bugün düzenleyeceği Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisinin tanıtımını gerçekleştirecek. Teknoloji devi, bugün iPhone’ların yanı sıra Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 saatlerini de tanıtacak. Etkinliğe saatler kala ise beklen oldu ve Apple Store kapatıldı.

iPhone 15 Öncesi Apple Store Kapatıldı!

Apple, bu akşam 20:00’da başlayacak olan Wonderlust etkinliğinde iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Bunların yanı sıra, Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 akıllı saatleri de teknolojiseverlerin beğenisine sunulacak.

Ancak firma, her etkinlik öncesinde Apple Store’u kapatıyor ve etkinlikle birlikte açıyor. Apple Store açıldığında da yeni iPhone’ların yanı sıra yeni aksesuarlara da yer veriliyor.

Apple Store’a şu an  girmeye çalışıldığında ise “Hemen döneceğiz. Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” notu ile karşılaşıyoruz ve Apple, bu sayfadan etkinlik sayfasına yönlendiriyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.