Öğrenci Kariyeri Banner

Apple'dan İphone 14 İçin Yeni Adım!

Apple'dan İphone 14 İçin Yeni Adım!

Apple, iPhone ailesine yeni bir renk seçeneği eklemeye hazırlanıyor. Daha önce kırmızı ve yeşil gibi farklı renk seçenekleri sunmaya başlayan şirket, şimdi de sarı iPhone 14 üzerinde çalıştıkğını açıkladı. Yeni renk seçeneğinin bu baharda duyurulabileceği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre sarı renkli iPhone 14 ve iPhone 14 Plus Apple’ın yeni bahar modelleri olacak. Çin’in sosyal medya platformu Weibo’da ortaya çıkan haber, şirketin farklı renk seçeneklerini denemek istediğini ortaya çıkardı.

Yakın Zamanda Duyurulacak!

Geçen yıl Apple, iPhone 12 ve 13 serisi için bahar rengi olarak Alpine Green’i seçmiş ve 8 Mart’ta tanıtmıştı. Mor modeller ise 20 Nisan’da duyurulmuştu.

Sarı modelin iPhone 14 ve 14 Plus için tercih edileceği düşünülüyor, ayrıca Apple’ın farklı renk seçeneklerini test ettiğini biliyoruz. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir bilgiye göre, özel renkli iPhone 15 Pro için de çalışmalara başlandı. Hangi renk olacağı belli olmasa da, Apple’ın iPhone modelleri için özel renkler yayınlamak istediği biliniyor.

Apple tarafından verilen bir bilgi olmamasına rağmen sarı renkli iPhone modelinin yakın zamanda duyurulacağı tahmin ediliyor.

Kaynak


Merve Akbağ

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Merve Akbağ..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.