Öğrenci Kariyeri Banner

AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Değişti!

AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Değişti!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremlerin ardından üniversitelerde yaza kadar uzaktan eğitime geçilme kararı alındı. Açıköğretim fakültelerindeki kayıt yenileme işlemlerinin tarihi hakkında da yeni bir bilgilendirme paylaşıldı.

Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan takvimde AÖF kayıt yenileme işlemlerinin 13-24 Şubat tarihleri arasında yapılacağı açıklanmıştı. Ancak kayıt ve kayıt yenileme işlemleri ertelendi. Tarihlerin duyurulduğu akademik takvimde açık öğretim fakültesi kayıt yenileme işlemleri için “ YÖK' ten gelen açıklamaya göre belirlenecektir.” ifadeleri kullanıldı.

YÖK'ten Gelen Açıklamaya Göre Belirlenecek!

AÖF tarafından geçtiğimiz aylarda paylaşılan akademik takvime göre güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 13-24 Şubat tarihleri arasında yapılacaktı. Ancak Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem nedeniyle kayıt tarihleri ertelendi.

YÖK'ten gelen son açıklamalar ile birlikte kayıt takvimi siteden kaldırıldı. Ve akademik takvimde kayıt yenileme işlemleri için “ YÖK’ ten gelen açıklamaya göre belirlenecektir.” ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.