Öğrenci Kariyeri Banner

Ankara Marka Festivali 14-15-16 Aralık'ta!

Ankara Marka Festivali 14-15-16 Aralık'ta!
''Bilim Ağacının Gölgesinde Markalar Geleceğe Dönüşüyor''

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde  14-15-16 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara Congresium’da gerçekleştirilecek Ankara Marka Festivali , bu yılki temasıyla markaları geleceğe götürüyor. Markalar, bilim ve teknolojinin öncülüğünde fantastik yolculuğa çıkıyor. Festival, bir yandan bilimin ışığıyla aydınlanan markaları mercek altına alıyor. Diğer yandan ise yerleşik şirketlere, gençlere, start-up / kuluçka girişimlere bilim teknolojiye dayalı yeni bir yol öneriyor. Bilimin ışığında aydınlanan yeni yolculuğunda ‘’Geleceğe Dönmek, Geleceğe Yürümek ve Geleceğe Varmak’’ kavramlarını yanına alıyor.

ankara marka festivali-2

ATO’nun düzenlediği Ankara Marka Festivali ile Türkiye, marka gezegeninde güçlü bir ülke olma yolunda hızla ilerliyor. Bilim ve teknolojiyi kaldıraç olarak kullanıp dünyayı istila eden markaların arasına karışıyor. Festival bu sene; marka inşası, marka kimliği, marka yaratma, nasıl marka olunur, tutundurma ve marka stratejileri, marka – patent koruma, ar-ge, teknoloji, marka aşkı ve sadakati, marka şahsiyeti, marka ve tüketici hakları, marka ve bilim kurgu ilişkisi, marka yaratmada bilimin rolü konularını ele alıyor. İlham veren isimler de iyi fikir, inovasyon, yaratıcılık, ilham, bilim, sanatçı ruh, sportmen tavır, hikaye yaratma, eğitim, kişisel gelişim, ekip ruhu, yarışmacı ruh, inanmışlık, deneyim, bencmarking, başarı öyküleri ve gençlik üzerine konuşuyor.

Siz de ben de bu etkinliğe katılmalıyım diyorsanız başvuru linki: http://ankaramarkafestivali.com/kayit/

Bunun yanı sıra sitenin ana sayfasından ücretsiz sertifika programlarına tıklayarak kendinizi eksik gördüğünüz ya da kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda eğitimler alabilirsiniz. Ücretsiz sertifika programları arasında ise:

- 360 Derece Marka

-DPID Doğrudan Pazarlama

-IDA ile Marka İletişiminde Pr'ın Gücü

-IAB Türkiye ile Dijitalde Neler Oluyor?

-Başkent Üniversitesi ile Markalaşmada Dijital İnovasyon

-Serhan Ok ile Marka Simülatörü, Yeni Marka Yaratma Eğitimi

-Atılım Üniversitesi ile Dünyayı Eşitliğe Boyamak için Bir Adım: Kadın Dostu Kampüs Atölye Çalışması;  gibi birbirinden farklı alanlarda sertifika programlarına erişebilirsiniz. Sertifika programlarında devam zorunluluğu bulunmaktadır.

Sevgilerimle...

 

 


 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.