Öğrenci Kariyeri Banner

Anadolu Üniversitesi İçin Başvurular Başladı

Anadolu Üniversitesi İçin Başvurular Başladı
Anadolu Üniversitesi Batı Avrupa Programları Seçme Sınavı, İkinci Üniversite ve Sınavsız Kayıt başvuruları başladı. Başvurular 02 Mayıs 2014 günü mesai saati sonuna kadar internet üzerinden yapılabilecek.




ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

ANADOLU Üniversitesi (AÜ) Batı Avrupa Programları Seçme Sınavı, İkinci Üniversite ve Sınavsız Kayıt başvuruları başladı. 2014 yılı Öğrenci Seçme Sınavı başvuruları ile ilgili bilgi veren Batı Avrupa Bürosu Basın ve Halkla İlişkiler Görevlisi Hülya Güreler “Programlara kaydolmak isteyen lise veya dengi okul mezunu öğrenci adaylarına yönelik Öğrenci Seçme Sınavı, Sınavsız Geçiş ve İkinci Üniversite başvuruları başlamıştır. Üniversitemizin Batı Avrupa Programlarında İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Dış Ticaret, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Halkla ilişkiler ve Tanıtım ile İlahiyat alanlarında lisans ve ön lisans programları bulunmaktadır” dedi.

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

Başvurular hakkında da bilgi veren Güreler sözlerine şöyle devam etti: “Başvurular www.anadolu-uni.de adresli web sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılmaktadır. Seçme Sınavına katılmak üzere başvuru işlemini tamamlayan adaylar başvuru çıktısı ve sınava katılım gideri ödeme belgesini Köln'de bulunan Batı Avrupa İrtibat Bürosuna gönderdikleri takdirde sınava yerleştirileceklerdir. Seçme sınavına katılacak adayların bu iki belge dışında başka bir belge göndermelerine gerek yoktur. 02 Mayıs 2014 günü mesai saati sonuna kadar, başvuran öğrenci adayları 28 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılacak seçme sınavına katılabilecekler. Seçme Sınavına girme zorunluluğu bulunmayan Türkiye'deki mesleki ve teknik lise mezunları için sınavsız ön lisans ve Türkiye’deki bir yükseköğretim kurumundan mezun olanlar için ikinci üniversite başvuruları da aynı web sitesi üzerinden 02 Mayıs 2014 tarihine kadar kabul edilecektir.”

Seçme Sınavı ve Sınavsız Kayıt konusunda ayrıntılı bilgi almak isteyenler, hafta içi 14.00-17.00 saatleri arasında 0049-221-511 0 44 nolu telefondan ve http://www.anadolu-uni.de adresinden ayrıntılı bilgi alabilirler.

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.