Öğrenci Kariyeri Banner

Acun ILICALI'nın Başarı Öyküsü

Acun ILICALI'nın Başarı Öyküsü
acun

 

[ad name="HTML"]

Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı medya patronu da oldu. Medya sektörüne 1996 yılında spor muhabiri olarak adım atan Ilıcalı, 17 yılda medya patronluğuna yükseldi. İşte Ilıcalı’nın muhabirlikten medya patronluğuna uzanan başarı hikayesi.
Ekran önündeki doğallığı, sıcaklığı ve enerjisiyle her programı rating rekorları kıran ve kısa sürede tv fenomeni olan Acun Ilıcalı başarı çıtasını en tepeye yükseltti. Büyük bir başarı öyküsü yazan Ilıcalı, artık medya patronu.

Günlerdir konuşulan “Acun Ilıcalı tv8′i satın alıyor” iddiaları bizzat Ilıcalı tarafından doğrulandı. Ünlü televizyoncu twitter’dan yazdığı mesajla tv8′i satın alma sürecinin başladığını kamuoyuyla paylaştı. TV8 için ödenecek rakamın 70 milyon dolar olduğu konuşuluyor

Tv dünyasına 1996 yılında spor muhabiri olarak adım atan Acun Ilıcalı’nın hayat hikayesi kitap olacak türden. İlk evliliğini 19 yaşında yapan, 20′sinde baba olan Ilıcalı, daha 25 yaşına gelmeden hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Anne ve babasını trafik kazasında kaybetti

20′li yaşlarında bir kot dükkanı açan ancak kısa sürede iflas eden Ilıcalı, aradığı başarıyı medya sektöründe yakaladı. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla yaptığı özel röportajlar yıldızını parlattı. O dönemlerde 200 lira maaş alan Ilıcalı’nın hayatındaki dönüm noktası 2002 yılı oldu. Acun firarda programı ile dünyayı dolaşan, doğallığı ile izleyiciyi hemen yakalayan Ilıcalı en çok izlenen programlardan birine de imza atmış oldu.

2005 yılında Acun Medyayı kuran ünlü yapımcı Fear Factor, Survivor, Var mısın yok musun gibi rating rekorları kıran yapımlara imza attı. 36 yaşında Türkiye’nin vergi rekortmenleri arasına girdi.

Yetenek sizsiniz ve O ses Türkiye gibi programları izleyicilerle buluşturan Ilıcalı mütevazi tavırları ile de herkesin sempatisini kazanmayı başardı. Milyon dolarlara ulaşan servetiyle 2012′nin vergi rekortmeni olan ünlü yapımcı şimdiyse tv8′i satın alarak medya patronluğuna soyundu. Ilıcalı yıllardır yazdığı başarı öyküsünde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Ilıcalı yeni kanalı için ‘insanları üzen , demoralize eden yayınlar yapmayacağız. Mutluluk veren kanal sloganıyla yola çıkacağız’ dedi.
Alıntı: haber.stargazete.com

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.