Öğrenci Kariyeri Banner

ABD'de Skandal "Dünya düzdür" Konferansı

ABD'de Skandal "Dünya düzdür" Konferansı
ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde, dünyanın düz olduğuna inanlar ilk kez toplandı.

Bilim çevreleri tarafından skandal olarak kabul edilen konferansta, "NASA ve Diğer Uzay Yalanları", "Bilimsel Yöntemle Düz Dünya", "Bilimin yaygın yalanlarına uyanmak" "Küreyi test etmek" adlı konu başlıkları altında dünyanın düz olduğuna dair çeşitli tezlerin sunulduğu konuşmaların yapıldığı konferansa "bilimcilik" akımının insanları Tanrı'dan uzak tutmak için tasarlanmış bir konu olduğunu iddia eden birçok DVD yayımlayan Kryptoz Media ev sahipliği yaptı.

"BİLİM İNSANLARI TARAFINDAN ELE ALINMALI"

Youtube'da 'Düz Dünya' adlı kanalıyla 43 bin takipçi kazanan ve yayınladığı videolarla dünyanın düz olduğuna dair kanıtlar sunduğu iddia eden Mark Sargent konuşmasında, "'Düz Dünya' teorisinin bilim adamları tarafından ele alınması gereken bir teori" olduğunun altını çizdi.



"Gezegenin bir buz duvarı ile çevrili bir disk olduğunu" söyleyen katılımcılar, "NASA'nın ve diğer bilimsel kurumların, dünyanın sahte resimlerini yayımladığını, dünyanın düz olduğu gerçeğinin halktan saklandığını" iddia ettiler.

Bir sonraki "Uluslararası Düz Dünya Konferansı", 15-16 Kasım 2018'de Denver'da yapılacağı açıklanırken, konferansa 1.500 katılımcının gelmesinin beklediği açıklandı.

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.