Öğrenci Kariyeri Banner

AB Simülasyonuna Katılmak İsteyen Gençlere Çağrı

AB Simülasyonuna Katılmak İsteyen Gençlere Çağrı
ab-g

 

[ad name="HTML"]

Her yıl Strazburg’da düzenlenen ve oldukça yetenekli ve motive olmuş Avrupalı Gençleri bir araya getiren bu etkinlik AB karar alma süreci ve politikalarının benzersiz bir simülasyonunu sunmaktadır. Katılımcılar, 11-18 Nisan 2015 tarihleri arasında (yer ve tarih daha sonra teyit edilecektir) Strazburg, Fransa’daki Avrupa Parlamentosu binasında Avrupa Kurumlarının doğru işleyişini birinci elden tecrübe etme fırsatına sahip olacaklardır.

AB üye ülkelerden, AEA ülkelerinden (Norveç, Lihtenştayn, İzlanda ve İsviçre), Doğu Ortaklığı Ülkelerinden (Ermenistan, Azerbaycan, Belarus, Gürcistan, Moldova, Ukrayna), Güney Akdeniz Ülkelerinden (Cezayir, Mısır, İsrail, Ürdün, Lübnan, Libya, Fas, Filistin, Suriye, Tunus), Batı Balkan Ülkelerinden (Arnavutluk, Bosna Hersek, Kosova, Karadağ, Sırbistan), Makedonya Cumhuriyetinden, Türkiye Cumhuriyetinden ve Rusya Federsyonundan; Avrupa Kurumlarının işleyişi hakkında meraklı olan ve  simulasyonda aktif rol almak isteyen 18-26 yaş arası gençler başvuruya davetlidir.

Model Avrupa Birliği 2015 tartışması için öneriler şunlardır:

-Avrupa Bankalar Birliği

-Bilgi Koruma Yönetmeliği

Başvuruları göndermek için son tarih: 11 Ocak 2015.

Daha detaylı bilgi için: http://meu-strasbourg.org

Kaynak: Eurodesk Türkiye


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.