Öğrenci Kariyeri Banner

8 Eylül İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

8 Eylül İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

8 Eylül itibarıyla vizyona giren birbirinden başarılı yerli ve yabancı filmleri sizler için derledik...

Bulutların Üstünde

Bulutların Üstünde, haber yapmak için çıktığı yolda tanıştığı gizemli bir adamla kendisini türlü olayların içerisinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor.

Kaçakçılar

Huzurlu sahil kasabası Guncheon'da yaşayan, ekipmansız dalış yapabilen kadın dalgıçlardan olan yakın arkadaşlar Chun-ja ve Jin-sook ile Jin-sook'un erkek kardeşi ve Jangdori, geçimlerini sağlamak için su altında deniz ürünleri toplar.

Sonsuz Sır

Sonsuz Sır, gizemle dolu, neredeyse boş bir otel haline gelen eski aile evlerine döndükleri zaman, yıllardır saklı kalan sırlarla yüzleşmek zorunda kalan bir anne ve orta yaşlı kızının hikayesini konu ediyor.

Kar ve Ayı

Kan ve Ayı, görev için gittiği kasabada bir adamın kaybolmasıyla kendisini beklenmedik durumların içerisinde bulan bir kadının hikayesini konu ediyor.

Dehşetin Yüzü 2

The Nun’da yaşanan olaylardan dört yıl sonra Rahibe Irene, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışır. Bu sırada garip olaylar ve açıklanamayan ölümlerle ilgili söylentiler yayılmaya başlar, ve kısa süre sonra Irene, iblisle ilk karşılaştığı manastıra geri çağrılır.

Şeytana Sempati

Şeytana Sempati, , yalnızca "Yolcu" olarak bilinen gizemli bir adamın sürücülüğünü yapmak zorunda olan "Sürücü"nün, kendisini yüksek riskli bir kedi fare oyununda bulmasını konu ediyor.

Şeytanın Elçileri

Şeytanın Elçileri, bin yılda bir denk gelen bir ayini yapmaya karar veren bir grup arkadaşın başlarına gelen korkunç olayları konu ediyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.