Öğrenci Kariyeri Banner

5 Farklı Ülkeden Birinde Ücretli Staj Yapın

5 Farklı Ülkeden Birinde Ücretli Staj Yapın
iata staj

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA),  üniversitelerin ekonomi, işletme, hukuk, uluslararası ilişkiler, mühendislik gibi bölümlerinden mezun ya da hala eğitimi sürdüren öğrencilere Miami, Singapur, Cenevre, Montreal,  Madrid kentlerinden birinde ücretli staj yapma imkanı sunuyor.

Uluslararası Yeni Mezun Staj Programı

IATA, çalışma alanıyla ilgili bölümlerden yeni mezun başarılı öğrencilerin Cenevre, Montreal, Madrid, Singapur, Miami kentlerinden birinde eğitmenler eşliğinde ücretli staj yapabilmelerini sağlamaktadır. Staj süresince stajyerlere sigorta yapılacak, seyahat ve yaşam masrafları için aylık maaş verilecektir. IATA tarafından çalışma ve ikamet izni çıkarılacaktır.

Lisans Öğrencileri Staj Programı

Lisans düzeyinde eğitimi sürdüren, İngilizce bilgisi olan öğrenciler part-time olarak düzenlenen bu ücretli staj programına katılabilirler. Staj programına katılmak için seçilen ülkede çalışma izni olması gerekmektedir.

Staj için başvurular yılın her dönemi açık olup sürekli yenilenmektedir. IATA online sisteminden “internship” başlığı altında yılın her döneminde kendiniz için uygun olan staj programlarını arayıp başvuru yapabilirsiniz.

Staj programları ve ücretler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Açık olan staj programlarını öğrenmek için tıklayınız.

Duyuru: ab-ilan.com

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.