Öğrenci Kariyeri Banner

5 Adımda Yeni Bir Sen!

5 Adımda Yeni Bir Sen!

1- Kendinin farkında ol!


success-in-nagoya

Herkes farklı karakter özelliklerine, farklı ilgi ve yeteneklere sahip.Bu yüzden kendinin farkında ol!

2- Gereksiz insanları hayatından çıkar!


kendinyasa


Gereksiz insanları hayatınızdan çıkarın! Öncelikle şu konuda anlaşalım; kimse vazgeçilmez değildir. Hayatımızdaki en değerli kişi her zaman için kendimiz olmalıyız , bir başkası değil. Sevdiğiniz insanlar bile size zarar verebilir. Bu yüzden bazen sevdiklerimizi de hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor. İnsan ilişkilerimizi devam ettirmek için elimizden geleni yapalım; fakat olumsuz bir durumla karşılaştığımızda bırakalım gitsin. Hiçbir ilişkiyi zorla devam ettiremezsiniz. Bu yüzden çevrenizdeki insanlar size zarar vermeye başladıklarında hayatınızdan çıkarmak yapacağınız en mantıklı karar olacaktır. Sizin enerjinizi alan, mutluluk ve huzurunuzu bozan insanlar olmasa da olur! :)


3- Sosyal medyaya bağlı kalma! Özgürce yaşa!




Günümüzde hepimiz sosyal medya hesaplarına sahibiz, hepimiz günün her anı 'online' takılıyoruz :) Sosyal medya sayesinde aynı anda her habere erişim sağlayabiliyor, her şey hakkında bilgi sahibi olabiliyoruz. Sosyal medyada çeşitli kampanyalara destek veriyor, alışverişler yapıyoruz. Fakat her şeyin zamanı var!!! Tek derdimiz fotoğrafımıza gelen 'like' sayısı olmamalı. Kim, nerede, neden, ne yapmış vb. tarzı sorular pek de bizi ilgilendirmemeli. Hayatımız ekranlardan ibaret olmamalı. Bu yüzden ÖZGÜRLÜK diyoruz!

4- İstediğin neyse git ve onu al!



Yapmak, başarmak istediğin şeylere karar ver ve gerçekten istediğinden emin ol. Böylece her istediğini elde edebilecek gücü kendinde bulursun. Unutma kararlı olmak oldukça önemlidir. Bu yüzden asla vazgeçme! İstedikten sonra başarılmayacak hiçbir şey yok!


5-Şükretmeyi bil!



Kulağa basit gelebilir ama son ve bence en önemli maddemiz; şükretmek! Sahip olduklarınıza her zaman şükretmeyi bilin. Bu babanız olabilir, yeni aldığınız bir kitap olabilir. Ne olursa olsun bulunduğunuz şartlar altında mutlu olduğunuzu hissedin ve şükredin. Böylece kendinizi daha huzurlu daha mutlu ve stressiz hissedeceksiniz!


Özel İçerik: Betül Koşaksız


Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.