Öğrenci Kariyeri Banner

5-11 Nisan 2020'de İstanbul'da 6 Gün Erasmus+ Eğitim Kursu

5-11 Nisan 2020'de İstanbul'da 6 Gün Erasmus+ Eğitim Kursu
İstanbul’da 5-11 Nisan 2020 tarihleri arasında “TYE-Tools for Youth Exchanges” eğitim kursu düzenlenecektir.

Hibe ve Ödemeler

Etkinliğin niteliği ile ilgili açıklama, hedefleri ve başvuran profilini öğrenmek için başvuru adresine gidilmesi gerekmektedir. Etkinliğe katılmaya hak kazanan katılımcıların şehirler arası ekonomik sınıf yolculuk masrafları ve 5 Nisan 2020 akşamından 11 Nisan  sabahına kadar konaklama ve yemek masrafları Türkiye Ulusal Ajansı tarafından karşılanacaktır.

Başvuru İçin TIKLAYINIZ

istanbul erasmus ile ilgili görsel sonucu

Ayrıntılı bilgi için TIK!

Son Başvuru Tarihi: 16 Şubat 2020

Önemli Not: Türkiye’den 4 katılımcı seçilecektir.

Etkinlik Dili: İngilizce

Dil Belgesi: TCA etkinliklerinde eğitim dili İngilizce olduğundan, etkinliklere aktif katılımın sağlanabilmesi ve etkinlikten  azami düzeyde yararlanılabilmesi için başvuru sahiplerinin en az YDS/KPDS/ÜDS C(70) ve diğer eş değerlikleri  düzeyde İngilizce bilmeleri gerekmektedir.

Linkte bulunan dil belgelerinden en azından birini sağlayarak YDS/KPDS/ÜDS C(70) ve diğer eş değerlikleri  düzeyde İngilizce bildiklerini belgeleyen başvuru sahipleri tercih sıralamasında öncelikli olacaklardır.
Bu belgelerde herhangi bir yıl şartı aranmayacaktır.
Üniversitelerin İngilizce Dil Bilimi/ Amerikan veya İngiliz Dili ve Edebiyatı / İngilizce dil öğretmenliği mezunları ile tüm eğitimini (%100) İngilizce olarak almış katılımcı adaylarının diplomalarını ibraz etmeleri durumunda dil belgesi sunmalarına gerek bulunmamaktadır.

Belgelerin (Dil belgesi ya da diploma) okunaklı olarak taranmış halini başvuru yaptığınız etkinlik adı, tarihi, ülkesini belirterek tca@ua.gov.tr e-posta adresine gönderiniz.

 

Kaynak

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.