Öğrenci Kariyeri Banner

3. Ulusal Aşçılık Kampı'na Sayılı Günler Kaldı!

3. Ulusal Aşçılık Kampı'na Sayılı Günler Kaldı!
Bolu'nun Mengen ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ''Ulusal Aşçılık Kampı''na geri sayım başladı!

Bu yıl 30 Nisan - 7 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan ''3.Ulusal Aşçılık Kampı''na 47 üniversiteden öğretim görevlileri ve öğrenciler katılacak.

logo

 

Aşçılık Okulu Mezunları Derneği'nce (ASOMDER) organize edilen bu kamp; Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Mengen Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ortaklığıyla Mengen'de yapılacak.

asomder-logo

 

Bu 7 gün boyunca 47 üniversiteden gelen öğretim üyeleri ve öğrenciler belirlenen program dahilindeki workshoplar, seminerler, film izlenimleri, sohbetler ile çeşitli etkinlikler dahilinde Türkiye'nin farklı yerlerinden aşçılar, öğrenciler ve öğretim üyeleri ile öğrenirken bir yandan da kaynaşmaları, farklı izlenimler edinmeleri amaçlanan sosyal bir projedir Aşçılık Kampı.

Oluşturulan atmosfer sayesinde eğitim ve öğretim daha sosyal bir ortamda sağlanırken, öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin daha aktif olmaları amaçlanmaktadır.

18058188_1328411730559662_8424486477267191902_n

Ayrıca eğitim vermek için gelen bir çok şef, öğretim görevlisi ve firma ile tanışma fırsatı da sağlayan bu kamp özünde bu sektörde çalışan ve çalışmak isteyen dinamik kişileri bir arada buluşturarak şimdiye değin yapılan ''yarıştırma'' sistemine farklı ve daha sosyal bir yaklaşım sağlamış oluyor. Kamp bu yönüyle Türkiye'de bir ilke imza atmıştır.

nMBVgl

Kampa Kimler Katılabilir?

''Aşçılık'', ''Gastronomi'', ''Gastronomi ve Mutfak Sanatları'', ''Mutfak Sanatları ve Yönetimi'' programlarında eğitici ve öğrenci olanlar bu kampa katılabilirler.

Başvuruları sene içinde üniversitenize gelen bilgilendirme doğrultusunda gerçekleştirmeniz mümkün. Şuan için başvuru süresi bitmiş olmakla birlikte gelecek kişiler belirlenmiş durumdadır.

18010631_1322891877778314_499493840837335789_n

Kampta, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık bölümlerinin mutfakları aktif olarak kullanılacaktır.

 

v5yqd4

Kampın gerçekleşmesi ve devam etmesi için gereken her türlü görevi gönüllük esası ile sorumluluk bilerek gerçekleştirmeye hazırlanan ''Görünmez Kahramanlar'' var bir de bu kampta!

Adları ''Görünmez Kahraman'' çünkü: kamptaki katılımcılara özel olan eğitimlere katılamasalar da kampın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için üzerlerinde çok büyük bir sorumluluk var.

04

Bu sorumlulukları son iki kampta beklenildiği gibi gerçekleştiren ''görünmez kahramanlar'' bu hafta düzenlenecek olan '' 3. Ulusal Aşçılık Kampı''nda da sorumluluklarını gerçekleştirmek için heyecanla kampın başlamasını bekliyorlar.

 

SAMSUNG CSC

 

Bu mükemmel organizasyon için ASOMDER koordinatörlerine, kampta emekleri inkar edilemeyen ''Görünmez Kahramanlar''a ve emeği geçecek olan herkese şimdiden çok teşekkürler.

0n3P88

Kampla ilgili detaylı bilgi için:

Aşçılık Kampı

YouTube

 

 

 

Öğrenci Kariyeri

Öğrenci Kariyeri yazarlarından Öğrenci Kariyeri..

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.