Öğrenci Kariyeri Banner

29 Eylül İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

29 Eylül İtibarıyla Vizyona Giren Filmler!

29 Eylül itibarıyla vizyona giren filmleri sizler için listeledik. Bu hafta vizyona giren filmler arasında, başarılı yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın uzun zamandır merakla beklenen yeni filmi 'Kuru Otlar Üstüne' yer alıyor.

Kuru Otlar Üstüne

Kuru Otlar Üstüne, ücra bir kasabada yaptığı zorunlu görevini tamamlayıp tayin olmayı bekleyen bir öğretmenin hikayesini konu ediyor.

Yaratıcı

Yaratıcı, insanlar ile yapay zeka güçleri arasındaki savaşa odaklanıyor.

Kalp Estetiği

Kalp Estetiği, istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan oyuncu Timuçin'in hikayesini konu ediyor.

Emeklilik Planı

Ashley ve küçük kızı Sarah hayatlarını riske atan bir suç girişimine bulaştıklarında, yardım edebilecek tek kişi olan babasına ulaşmaya çalışır.

Melanet

Melanet, araştırma yapmak için gittikleri yerde kendilerini beklenmedik olayların içerisinde bulan İlker ve Cemre'nin hikayesini konu ediyor.

Her Şeye Rağmen

Her Şeye Rağmen, dibe vurmak kadar yıldızlara yükselmenin de münkün olduğu hayatta, soğukkanlılıkla hedeflere yürümenin önemini konu ediyor.

Godless: Şeytan Tohumu

Godless: Şeytan Tohumu, hayatını kabusa çeviren halüsinasyonlardan kurtulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor.


Tuğba Duman

Öğrenci Kariyeri'nde Şef Editör

0 Yorum

Yorum Yap

😄

Bültenimize kayıt olun!

Güncel haberleri takip etmek için bültenimize kayıt olun, böylece daima güncel bilgilerle donanmanıza yardımcı olabilelim.